pisem da podjelim s vama pozitivno iskustvo jer nisam nasla puno podataka o ovome...primjetila sam prije par mjeseci da mi stariji sin /7 god./ losije cuje...kontrola audiometar - pogorsan i timpanogram skroz los
receno nam je da uzima fluimukan, puno pliva i jako ispire nos fizioloskom te da se vidimo poslije ljeta na operaciji 3 krajnika (krajnici razrovani, 3 krajnik povecan) i moguce ventilacijske cjevcice
istrazivala sam i vidjela da cjevcice cesto ispadaju pa se ponavljaju operacije i bas me bilo strah njegovih problema sa sluhom i pocetka skole
upale uha ceste nije imao...jedini simptom losiji sluh
posli smo kod jos jednog doktora koji je spomenuo otobar balon onako usput i rekao da ga ima u ljekarnama ali nisam ga pronasla nigdje...
uglavnom narucili smo ga preko interneta i koristili nekoliko dana prije 2 nalaza, timpanogram i audiometar i dalje losi (karlo je imao virozu i nismo ga ni koristili nego par puta)..nakon 20ak dana nova kontrola - nalaz drasticno promjenjen i uredan..operacija nije protrebna pa cak ni krajnike nece dirati!!!
Srecem se s ljudima koje imaju isti problem a nisu culi za balon..POKUSAJTE!

Odgovori s citatom
Hvala ti na ovome. Ja sam imala slični problem s malenom - htjeli su joj ugraditi cjevčice i naišla sam na taj balon na internetu, ali smo uspjeli riješiti problem na druge načine, ali za slučaj da nam se stanje opet pogorša, sad znam da ga vrijedi kupiti. Daj molim te samo reci gdje si ga kupila? Tu kod nas u HR?

i doktorica nam je rekla da bude tako i ostalo, a danas bome čuje svaki šapat
Vjerujem da čovjek želi pomoći ali ja sam tu istu stvar u Sloveniji platila 8,60e!!! I to kupljenu od firme - znaći sa računom.

) ako će nekom koristiti: