-
Evo da napišem našu priču...ne da mi se tražit gdje sam već pisala o tome 
Uglavnom, kad smo krenuli u vrtić stalno sitne virozice, curenje nosa, ništa posebno dok nije dobila upalu pluća za vrijeme koje je procurilo i uho. Tada smo krenuli na kontole k otorincu. Nakon 2 mjeseca kontroliranja, doktorica nam je rekla da moramo ugraditi cjevčice jer je srednje uho puno sekreta i bubnjići napeti pa postoji opasnost pucanja.
Ja nisam htjela na operaciju, pa sam tražila sve moguće načine da taj sekret istjeram van.
Prvo sam krenula s homeopatijom, ali kak se nisam našla baš s doktoricom jer je ona liječila akutno, na svoju ruku sam malenoj 2 mjeseca davala Siliceu. Za svaku prehladu smo OBAVEZNO počele sve iz nosa izvlačiti pomoću Arianne i moram reći da to jako puno znači...fiziološka ispiranje i sigurno mjesec dana sam joj svaki dan davala 1/2 vrećice fluimukana 2x dnevno. Stanje je bilo stabilno - nije se pogoršavalo, ali nam je doktorica rekla da joj uheka nikad ne budu čista i zdrava bez operacije. Tada sam otkrila slanu sobu i 2 tjedna smo išle svaki dan na tretmane, nakon toga smo 2 tjedna bile na moru. Mjesec dana nakon povratka s mora pokupila je neku virozu i kad ju je doktorica pregledavala, ostala je u čudu jer je rekla da takav zdrav nalaz uha nije mislila da će ikada vidjeti kod malene.
Uglavnom...ne znam koliko je koristila homeopatija, ali Arianna je svakako najbolja stvar koju imam za sve prehlade + fluimukan koji pomaže svoj sluzi da izađe van, a mislim da je slana soba ipak glavni "krivac" za njeno izlječenje i da je pomogla da se izluče svi nakupljeni sekreti u njenim ušima.
Otad je 2 puta pokupila virozu u vrtiću - isti dan kad bi počela bolest sam s njom išla u slanu sobu, i svaki put bi za 3-4 dana nestali svi simptomi bolesti koje smo inače znali vući od 7-14 dana.
Ja sam isto doktoricu pitala za treću mandulu - jer je pretpostavka da je ona kriva za sve, ali mi je rekla da se ne vadi nikako prije 3 godine zbog velikog krvarenja, a moja L. je tada imala 2 godine.
Meni osobno nije imalo smisla da ugradimo cjevčice, a mandula koja stvara problem ostane i zato sam krenula u borbu sama da istjeram taj sekret i da ne dozvolim da se ikad više dovede do tog stanja.
Eto, na operaciju smo trebale ići u 5.-om mjesecu, sad je 5 mjeseci od toga i dijete ima zdrav nalaz bubnjića...a neću se ni prisjetiti kako sam se osjećala kad u travnju nije skoro ništa čula
i doktorica nam je rekla da bude tako i ostalo, a danas bome čuje svaki šapat
)))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma