-
Naručila sam na amazon.de, kolegica mi živi u Njemačkoj, pa mi je donesla. Nama je isto, prilikom prve posjete otorincu spomenuta opcija cjevčice. Vukli smo se s tim skoro godinu dana.
Tekućina u ušima, ako se predugo zadržava u ušima postaje sve gušća i nakon nekoliko mjeseci ljepljiva, što dovodi do omekšavanja i erozije kostiju, ponekad i do njihovog sljepljivanja
što može kao krajnju posljedicu imati trajno oštećenje sluha. Kod male djece, slabiji sluh može dovesti do poremećaja govora.
Prenosim laički, ono što je meni rečeno i ispričavam se ako sam nešto krivo napisala, bila sam u šoku nakon tog razgovora.
Fluimukan je dio, kao što je već spomenuto na forumu standarnde terapije, služi za razrjeđivanje sluzi. U kombinaciji s puhanjem, žvakanjem, olakšava izbacivanje tekućine iz ušiju.
Cjevčice bi trebale rješiti taj problem, navodno....Mi smo za sad odgodili našu ugradnju, što nas još čeka ne znam. Nadam se najboljem. Na pregledu ušiju mikroskopom nismo bili nikad.
Samo testiranje sluha, pregled malom kamericom-pa se unutrašnjost uha vidi na ekranu monitora, timpanogram i to je to od pretraga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma