-
Upaljen mliječni kanalić bebi od 7,5 mj?!
Prije par dana kod kupanja sam Luciji napipala kvržicu na desnoj sisici. Odmah smo zapalili kod pedijatra. Kaže da je upaljen mliječni kanalić i dala joj Amoksil. Pije ga već pet dana ali kvržica je još tu, možda je samo malo manja. Bradavica je uvučena. Danas bili na kontroli, kaže dr. da joj se čini da je bolje ali ipak je napisala uputnicu za UZV. U Klaićevoj su nas htjeli naručiti tek za kraj 3 mj. Naljutila sam se i poklopila slušalicu. Mislim, stvarno, pa to je za skoro dva mjeseca a bebica ima samo 7 i pol mjeseci. Sutra ću otići privatniku. Luda sam od brige. Bojim se da nije što gore od tog mliječnog kanalića. Jeste ikad čuli za takvo što kod bebe???
-
Osoblje foruma
valentine, to je dosta česta pojava kod malih djevojčica, ali još nisam čula da je doc odmah dao antibiotik. Prije nekoliko mjeseci je imala moja nećakinja i prošlo je samo od sebe iako je mama digla strašnu paniku.
A pedijatrica je samo odmahnula rukom.
Ako ćeš biti mirnija, odvedi bebu privatno na UZV (mislim da možeš pronaći za 200kn) i vidjet ćeš da će sve biti u redu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma