Trebala bi mi široka (cca 50-70cm i više) prozirna folija (kao kuhinjska) za pakiranje/zaštitu namještaja.
Gdje se može kupiti u Zg?
Trebala bi mi široka (cca 50-70cm i više) prozirna folija (kao kuhinjska) za pakiranje/zaštitu namještaja.
Gdje se može kupiti u Zg?
pokusaj u ducanima gdje se prodaju boje i lakovi. To naime koriste maleri kad farbaju zidove i s time zastite namjestaj. To ti je prilicno jeftino a korisno.
Npr. u Chromos boje i lakovi kod Chromosovog tornja...![]()
Samo se nemoj zeznuti i kupiti onu najtanju, jer je katastrofalna! Probije je i najmanji komadić žbuke i moraš je čvrsto zalijepiti za namještaj ili pod jer leti čim prođeš kraj nje. Bolje ti je uzeti onaj tvrđi najlon koji se kupuje u metraži u balama.
helana pak.imaju dućan u trnju.
hvaladijana76 prvotno napisa
probat ću
(op. u chromosu nemaju)
bauhaus, baumax. Potpisujem ivory za tanke najlone... Dobro će ti doći i klamerica da najlakše pospajaš krajeve najlona. Kad smo već kod selidbi, a naša nas čeka krajem ljeta - u čemu ste vi selili npr. robu, posuđe i sl. Gdje ste i kakve kutije nabavili?
Tanke prozirne folije su najbolje za omatanje svog namještaja i za nošenje.
Ja sam mjesecima na poslu sakupljala kartonske kutije od registratora i tamo sam trpala robu i posuđe.
Moj savjet je:što manje kutije to bolje jer se lakše nosi.Ako u kutiju od tv-a natrpaš punom posuđa ili knjiga netko će te psovati dok će to nositi,a i postoji mogućnost da pukne.
Meni su se super pokazale kutije od tankih kompjutorskih ekrana.
Podižem malo!!
Može mi netko reći gdje bi sutra mogla kupiti prozirnu foliju za namještaj, jel je ima u bauhausu, baumaxu, pevecu?
I ako netko ima info koliko košta?
Hvala, hvala
mislim da tih folija ima u svakom većem baucentru.
bauhaus u jankomiru nedjeljom sigurno radi do 14 i provjereno ima folija raznih
mislim da pevec radi i dulje
baumax su pred koji tjedan preuređivali i nije bio za preporuku - vladao je popriličan kaos. ne znam jesu li završili s tim
po meniti je najbolje prosvrljat trznicom, iza konzuma ili otici na zelenu trznicu i nabavit xy kutija od bananahrčkić prvotno napisa
em sto su cvrste
em sto se dobro zatvaraju
em sto su sve iste pa ih je lakse slozit prilikom transporta
em sto ih je lakse nosit jer imaju one rupe
Mislim da je ona već preselila, post je iz drugog mjesecaMukica prvotno napisa
![]()
tinars hvala, uspjeli nabaviti od prijatelja![]()
sad vidim da piše da se seli krajem ljetaMukica prvotno napisa
![]()
Inače folija se zove strech folija i ima je za kupiti u svakom dučanu tipa Bauhaus, Baumax, Pevec, "bala" je cca 70-80 kn.