Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Plinske peći i suhi zrak

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Plinske peći i suhi zrak

Grijemo se isključivo na plinske peći kod kuće, a ne znam što mogu staviti gore na njih da zrak ne bude suh. Keramičke neke posudice s vodom ili što (kamen bude užasno vruć, zato ne znam koji sve materijali mogu gore)?

Ako znate što i gdje se može kupiti povoljno, zahvaljujem unaprijed

p.s. zračim prostor često, tu sam malo psycho, ali sad ga zahladi ne mogu baš uz bebu na podu otvarati svakih 20 minuta vrata, pa bih još neku pomoć ovako. Btw, slobodno preporučite ako tko koristi i kakva ulja, a da nisu preintenzivna i da pašu i bebama

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Grijemo se isključivo na plinske peći kod kuće, a ne znam što mogu staviti gore na njih da zrak ne bude suh. Keramičke neke posudice s vodom ili što (kamen bude užasno vruć, zato ne znam koji sve materijali mogu gore)?

Ako znate što i gdje se može kupiti povoljno, zahvaljujem unaprijed

p.s. zračim prostor često, tu sam malo psycho, ali sad ga zahladi ne mogu baš uz bebu na podu otvarati svakih 20 minuta vrata, pa bih još neku pomoć ovako. Btw, slobodno preporučite ako tko koristi i kakva ulja, a da nisu preintenzivna i da pašu i bebama
    Za plinske peći ti ne znam savjet, mi imamo i na drva i centralno (radijatori), a suhi zrak je i od jednog i od drugog. Kupili smo dva prijenosna ovlaživača zraka (za spavaću sobu i dnevnu sobu) u koje se nalije oko 2 l vode, ušteka se u struju, oni ispuštaju paru i ovlažuju zrak. Kupili smo ih u Citycentruone, u onom dućanu s tehnikom, ali ima i u Konzumu, i na više mjesta, košta jedan aparat oko 120 kuna.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Keramika, definitivno. Ja sam isto u potrazi za boljom, a trenutno imam onu posudicu što se objesi na radijator. Kod mene se radi o peći na drva, nešto tipa mini kamin, zatvoren staklom, pa stavim tu posudu na gornju plohu. Rado bi pronašla neku veću, još da je i lipo figura...
    Lani sam, kad je D. bila mala mala znala skuhati kamilicu(u cvijetu, ne iz vrećice), pa bi to sve ulila u posudicu. Kako bi kako bi isparavalo, tako sam dolijevala svježu vodu.
    Eterična ulja nisam probala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •