Ide li tko u atletski vrtić na Mladosti?
Da mi malo kaže kako je tamo, kakvu su treneri, vježbe...
fala![]()
Ide li tko u atletski vrtić na Mladosti?
Da mi malo kaže kako je tamo, kakvu su treneri, vježbe...
fala![]()
Nitko??
postoji neki Agram altletski vrtić i HAK
![]()
moja je ove godine krenule, ali u atletsku školu.
Super joj je. No ne znam kako će to izgledati u zimskim uvjetima jer nema dvorane nego vježbaju u nekom priručnom prostoru.
Ovo dok su vani je odlično
Moja je krenula u atletski vrtić na sveticama i oduševljena je - a ono što sam ja vidjela - sve rade kroz igru, elemente atletike raznorazne, svaki put je trening drugačiji, dinamično je, imaju male preponice preko kojih skaču, skaču u dalj, igraju igre s loptom, vježbaju sprint.........sve u svemu jako zanimljivo, a ona je počela jesti ko luda iza treninga, očito ju to dobro izmori....veći dio godine bi trebali vježbati vani na friškom zraku, što mi je jedan veliki plus - dakle bitno da nema oborina i da nije baš ispod nule - a ostalo isto imaju problem sa unutrašnjim prostorom, neki dan su vježbali u holu zgrade gdje je bila promenada svih onih koji su dolazili u tu malu dvoranicu.....ali opet, oni su u tom malom prostoru odradili dobar i kvalitetan trening.....a i navodno pregovaraju s dvoranom u obližnjoj školi....za sada smo svi prezadovoljni
Koalica, može malo više detalja o cijeni i terminima? moža i na pp ako nećeš tu. jako me zanima.
ako smijem upasti ako je atletski vrtić,onda su treninzi u uredovno vrijeme vrtića,ili krivo mislim.
Jer i ko nas u vrtiću postoji grupa sporta ( trenutno dve ) ,i to je u popodnevnim satima 2x tjedno 150kn
Samo se zove atletski vrtic, ali nema veze s vrticem! To je u biti atletika, a termini su, barem ovi na Mladosti, od 18-19h! I mi imamo sportsku grupu u vrticu ali ove godine tko zna hoce li poceti jer se ministarstva ili tko vec prepiru smiju li izvanvrticke aktivnosti biti u vrijeme redovnog rada vrtica...i sad se ceka odluka ali sve mi se cini da nece tako brzo.
pitam zato jer stvarno postoji sportski vrtić negdje na Mihaljevcu ( tam je radila od kolege žena), znači ta deca su skoro cijelo vrijeme bili aktivni i nekaj trenirali.
Isto kak u pojedinim vrtićima postoje engleske,njemačke i francuske grupe, gdje po zakonu se najmanje jedan sat dnevno mora pričat taj jezik, za razliku od engleskog kojeg vode škole za strani jezik , a u sklopu vrtića,ali u popodnevnim satima.
Mišljenja sam da je zapravo tema atletika za vrtićance
Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.10.2011. at 08:05
Ma samo se zove atletski vrtić ja pretpostavljam zato jer ne rade jako ozbiljno atletiku, ali kroz igru obrađuju neke osnovne elemente i djecu pripremaju za eventualno jednog dana ozbiljniji sport. Ovo na sveticama su termini pon sri pet od 17:30-18:30, cijena je 160kn. a u grupi su djeca od 5 godina (ima ih i nešto sitno mlađih - i moja je krenula s nepunih 5), ali ima i školaraca 1,2 razred.....uglavnom ja još jednom moram pohvaliti jer imam jednu jako izbirljivu zvjerku koju ovo oduševljava :D
a evo i link sa brojem telefona
http://www.akzagreb-ulix.com/atletsk...tletski-vrtic/
ne znam gdje ostaviti poruku babyboys da isprazni inbox jer joj moram poslati poruku hitno pa sad idem redom po temama
babyboys, pliz isprazni inbox, neću biti danas pri mobitelu, moram ti dati drugi kontakt
možem usputija javi mi se babyboys,
evo me, sorry, nije me bilo čitav dan na kompu. ispraznila sam i poslala neni poruku na mob.