Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jučer bilo na TV u emisiji MISIJI:ZAJEDNO.

PO meni djecu treba učiti oprezu, ali mislim da ovi nedavni članci su više medijski napuhani nego što stvarno jeste.
    A i djeca su sposobna svašta ispičati i izmisliti.
    Dakako da u sve treba uvesti dozu opreza, ali ovo je postalo ...hm... malo too much u dva tjedna.
    Da je netko htio oteti tu djecu, samu na cesti, na putu iz škole po mraku, mislim da bi u tome (nažalost) i uspio.
    Ne znam koliko ste gledali i slušali, ali ispada da je većina prijava bila samo djelomično istinita: npr. djevojčica je krenula prema "nepoznatom" autu, ali u biti ju je pozvala prijateljica iz razreda da vidi sjedalicu, a brat je ispričao roditeljima da su je mamili u auto. Dakle, previše je tu pompe...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Da je netko htio oteti tu djecu, samu na cesti, na putu iz škole po mraku, mislim da bi u tome (nažalost) i uspio.
    s ovim se slažem i mislim da je to najvažnije u svemu.

kad vidim oko sebe koliko su panike izazvali ovi napisi zadnjih dana točno me strah mog "nestraha" u vezi svega skupa.
    možda je to zato jer sam trenutno negdje između, jedno dijete mi je prošlo tu fazu, a drugo još nije došlo u nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •