Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jučer je Krunoslav Borovec iz PU rekao da u zadnjih 20g nisu imali zabilježenih slučajeva otmice djece ( osim od strane roditelja), ali događale se ili ne djecu treba informirati i naučiti što raditi ako se nešto tako i dogodi.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer je Krunoslav Borovec iz PU rekao da u zadnjih 20g nisu imali zabilježenih slučajeva otmice djece ( osim od strane roditelja), ali događale se ili ne djecu treba informirati i naučiti što raditi ako se nešto tako i dogodi.
    i eto, s ovim padaju u vodu sve otmice u trgovačkim centrima, šišanja na ćelavo, bomboni iz crnih kombija itd.

no slažem se stim da djecu treba upozoravati i učiti ih kako da postupe u slučaju da se nešto slično dogodi.

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mene stvarno užasavaju takve priče tim više što do prije kojih tj. dana nisam pretjerano razmišljala o tome, nije da nemam povjerenja u svoje dijete i nije da nismo pričali o ovim "događajima", al si svejedno nekako mislim "kaj ako bi on stvarno jadan naivan otišao do tog famoznog kombija?!" Joj grozno....Trudim se ja njega čekati ispred škole, a ne on mene...možda pretjerujem, možda me samo malo peru hormoni , al me isprepadalo sve to skupa...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Prije cca 15 godina je u mom gradu bio pokušaj otmice ili što već, uglavnom lik iz susjednog grada je dočekao mališana i na koji način ne znam ga uspio odvesti na igralište u neki mrak. Sve to skupa je trajalo kratko vrijeme, možda sat-dva ali dovoljno da se zlo dogodi. Ne sjećam se detalja ali cjela ta priča je navodno završila dobro, odnosno ništa se malenom dogodilo. Šta je s pedofilčinom bilo ne znam.
    Možda se to ne računa pod otmicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •