Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajd vrit zhabs, sad i ja vidim moju M kako sjedi na onoj polici, među kuferima, i čeka me da dođem po nju s etiketom oko glave

a štaja znam, ja i kad izgubim novčanik, čvrsto vjerujem da će mi ga neka dobra duša vratiti, a kamoli ne dijete.
    moj J zna onu klasiku o neulasku u auto i to. s M nisam o tome razgovarala uopće. nikad nije sama, a, ovo što sam rekla, ako se negdje izgubi, želim da ima povjerenje u ljude.

i kažem joj da, ako se to desi, ode odmah u prvi dućan. i prodavačici kaže kako se zove i preziva i adresu i broj telefona od bake (to jedino zna i upol noći ako juprobudiš ). i nikako, nikako da ne ide na cestu i di su auti. to mi je veći strah, naročito dok je još ovako mala da je auti ne vide.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i kažem joj da, ako se to desi, ode odmah u prvi dućan. i prodavačici kaže kako se zove i preziva i adresu i broj telefona od bake
    upravo ovako i ja kažem

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

i kažem joj da, ako se to desi, ode odmah u prvi dućan. i prodavačici kaže kako se zove i preziva i adresu i broj telefona od bake (to jedino zna i upol noći ako juprobudiš ).
    samo joj naglasi da nikako ne ide u kineski

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •