Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moja iskustva:

možda 2,3razred OŠS....jedna učenica je full zadihana i u šoku utrčala u razred...prema njenoj priči, pratio ju je neki auto. kad je to skužila, počela je trčat preko vrtova, polja...do škole..sa ne ide rutinski cestom (tad taj dio nije još bio urban ko danas, i do škole smo dost imali..iz jednog naselja u drugo...)

cca 7razred, i jedan dečko 8razred. stane auto pored nas i čovjek kaže da će nas povest do škole, jer i on ide tamo neš obavit. ovo dvoje mojih (kolegica iz razred i stariji dečko) se premišljalo ono oćemo li , dok sam ja govorila ne ćemo, hvala, doć ćemo prerano. čovjek iz auta je blago inzistirao, mi nismo ulazili. sve to se događalo na cesti. naravno, kad smo došli do škole, tog auta nije bilo tam..niš on nije tamo obavljao...

ja. 2srednji. završila s instrukcijama. čekam pod stablom da ujak dođe po mene. prolaze auti, stane jedan. pita čovjek jesam li odavde. ja si naivno mislim kak će pitat za neki smejr il neš sl, pa odgovaram da u biti nisam, nemam blage ni za kakve ulice tu, iako stanujem u blizini. pita dalje, jel imaš vremena. ja opet si naivno mislim, sad bi on da sjednem pa mu pokažem neku ulicu, al pa rekla sam da nisam odavde, i kažem nemam. treće pitanje: a jel imaš vremena za seks?? nisam trebala ni razmišljat, rekoh Ne. i čovjek ode. moral mi vam opisat da sam se tresla ko šiba?? moga me je "ukrast" o oće... umeđu vremenu je došao i moj ujko s novim autom kojem nisam znala reg tablice. i maše on meni, a ja ne vidim od šoka..obilazim, gledam, NE VIDIM... napokon, skužim da je to on, uđem, sjednem...... od šoka nisam mogla vidjet da je to on.. koma.... i da, bila sam obućena ko strašilo, nimalo ženskasto, trenerk, muška ogromna majica...

čuvjate djecu

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zmaj, ovo je , ali vjerujem ti, jer sam svašta vidjela/doživjela/čula od bliskih ljudi.
    Brrrrrrrrr, smrznem se, možda bi trebalo pedofile/manijake/bolesnike s dokazanom krivnjom kazniti doživotnom samicom, strogo, strogo ...
    Posljednje uređivanje od Marna : 27.10.2011. at 17:38

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    Zmaj, ovo je , ali vjerujem ti, jer sam svašta vidjela/doživjela/čula od bliskih ljudi.
    je, ajd reci....
    u tzv mirnim obiteljskim kvartovima...
    ne znam...nije za zezat se...imam dojam da toga ima sve više i više

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku

......čuvjate djecu
    cure moje, stvarno,čuvajte djecu

evo mojih iskustava:

slučaj prvi:
    -bila sam 1.ili 2. razred osnovne,vraćam se sama iz škole još je bio dan,lijepo vrijeme...nailazi vojnik,( u našem naselju je bila kasarna),valjda je imao slobodno što li...i hoće sa mnom neku komunikaciju...skoro ništa ga nisam razumjela,(kasnije kad sam objasnila mami što je bila sam saznala po nekim riječima da je pričao makedonski), mahao mi rukom da pođem s njim...ma užas...a ja klinka, tad pojma nisam imala o ničemu valjda, mislila sam da hoće da mu objasnim di je neka ulica...ni ne znam kako se završilo,valjda je shvatio da me ne bude nigdje poveo...nemam pojma, sam Bog me čuvao...toliko sam bila mala da se sjećam samo kroz maglu,ali to mahanje rukom da pođem s njim neću zaboraviti nikad

slučaj drugi:
    - bila sam 4.osnovne, no poprilično fizički razvijena, iako u glavi još uvijek dijete-dijete
    s mamom na Trešnjevačkom placu kupovali brdo toga i mama je nešto zaboravila kupiti i veli meni da sjednem na onu okruglu drvenu klupu (mislim da to još postoji) ispred placa i da ju čekam s vrećicama da ne teglimo zajedno nazad...nije je bilo valjda 10 minuta. Dovoljno da mi priđe deda od cca 65 godina i zove me da pođem s njim...ja se crvenim ko paprika,no ne mogu ustati i otići jer čuvam prokletih 5 teških vreća punih povrća i ostalog...
    na kraju nakon što mi je nudio stripove,"novine koje god hoću" mi je ponudio 100 maraka...katastrofa...mama se taman vratila i lik se izgubio brzinom munje...

pokušaji koji se nisu uspjeli realizirati stjecajem okolnosti i mojom veeelikom srećom..no namjera je bila očita

užas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •