Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

brat mi zivi u kanadi, i ljetos mi je pricao za slucaj djevojcice nestale u zoo vrtu taj dan kad je on bio sa svojom djecom. oglasili su uzbunu, zatvorili sve izlaze itd cim su roditelji prijavili da nema djeteta (par minuta su je izgubili iz vida)...nastao je haos! roditelji su je poceli opisivati itd, medjutim policiju je samo interesovalo kakve ima cipele?!?! nasli su malu ubrzo, zalutala negdje, srecom...kasnije je policija svim zabrinutim roditeljima taj dan objasnila da napadaci uzmu dijete u narucje, na ramenu vec imaju naspricano sredstvo za omamljivanje, u sekundi dijete kao spava, prebace preko jaknu, dekicu, periku i sl ...ali u tim sekundama nemaju adekvatnu zamjenu za obucu jer ne znaju koji broj ce nositi potencijalna zrtva...strasno mi je da ljudi tamo su uveliko uigrani u tome, koliko samo imaju iskustva u tim stvarima. (a moj brat kaze- da su me ubili u tom momentu ja ne bih imao pojma koje cipele je moje dijete navuklo na noge kad smo posli od kuce)

mm i ja smo prosle godine trazili neku prodavnicu sa kucnim ljubimcima u drugom gradu, nalazila se pored jedne skole , ali nismo znali tacno gdje, sa koje strane itd... i zaustavimo djecaka, 8-9 godina, pitam ga ja za tu radnju, i dijete naravno zna gdje je, 5 minuta dalje, i on nam kaze idem bas ja u tom pravcu, i ja ga naivno ponudim da krene sa nama kolima. djecak se zacrvenio, ali je odbio i to sa objasnjenjem :"nemojte se ljutiti, ali ja vas ne poznajem, pratite vi mene polako".
    ja sam se postidila, i rekla mu svaka ti cast, imam cerku malo stariju od tebe, i bila bih sretna ako bi i ona tako reagovala u istoj situaciji...klinci su pametni!
    Posljednje uređivanje od a72 : 01.11.2011. at 16:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •