Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku

zapravo mi jos uvijek nije jasno na osnovu cega nazivas zemlju u kojoj pravni sustav ne funkcionira nazivati sigurnijom od zemlje u kojoj on funkcionira. inace bas sto se tice konkretno nestale djece godisnje u njemackoj (80ml ljudi) brojka se krece oko 0,6%, od toga ih se vise od polovice pronadje, tako da se brojka vrti oko 0,2% to uglavnom sjeverni dio njemacke, zanima me postoje li takve statistike u hrvatskoj, a da su dostupne javnosti?

velika greska mi se potkrala, radi se o 0,06%, odnosno 0,02 % , trenutno oko 500 djece se smatra nestalim, sto nije ni 0,001%, tako da dady cool radi bi cula konkretnije proturgumnte po cemu je to hrvatska sigurnija od recimo njemacke, a da se tice kradje djece, odnosno nestale djece?

jer moje pisanje ovdje svakako nije bilo paranoicno, a sad sto se tice da li se vise i lakse manipuliraju hrvati ili njemci, svicarci ili nizozemci, to bi se dalo diskutirati, ako zelis mozemo otvoriti i novi topic o tome? samo da podsjetim da je hrvatska trenutno samo nazvino sekularna drzava, dok ove nabrojane zemlje to doista i jesu.
    Posljednje uređivanje od moia : 25.09.2012. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •