Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Krađa djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Da zanemarim ove priče o kineskim radnjama i šišanjima po tržnim centrima koje su zaista urbane legende. Mene ovakve stvari o kojima nela priča, ipak donekle zabrinjavaju. Želela bih da svoju decu naučim, ne znam kako bih to nazvala, bezbednom ponašanju? Znate one stvari tipa, ne sedaj u auto sa nepoznatima, ne uzimaj slatkiše, ili bilo šta od nepoznatih... Nisam sigurna kako da to najefikasnije izvedem. Malo mi je bezveze da posednem dete i izverglam mu listu šta ne sme. Čini mi se da to ne bi baš imalo nekog efekta. Da li, šta i kako učite svoju decu na tu temu?

učim, od malena
    često uhvatim priliku kad gledamo neki film ili dokumentarac pa skupa komentiramo scene i situacije
    zašto je loše ne javiti se roditeljima, zašto je dobro javiti se roditeljima
    zašto je opasno sjesti u nepoznati automobil ili pričati s nekim tko vozi kraj tebe preblizo, ići sam iz škole, zašto je bolje ići u grupi
    što napraviti ako se ne osjeća lagodno u razgovoru s nekom odraslom osobom, čak ako je i poznaje
    što je to intima, što je naš intimni prostor, pravo na privatnost itd.itd...

puno je tema, nije to biflanje nekog teksta
    to je svakodnevno učenje, tj. razvijanje svijesti o opasnim situacijama koje nas mogu zadesiti
    koliko sam uspješna zaista ne znam ali činim sve što mogu da joj tu svijest razvijem
    ne znam što se još osim toga može poduzeti

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    učim, od malena
    često uhvatim priliku kad gledamo neki film ili dokumentarac pa skupa komentiramo scene i situacije
    zašto je loše ne javiti se roditeljima, zašto je dobro javiti se roditeljima
    zašto je opasno sjesti u nepoznati automobil ili pričati s nekim tko vozi kraj tebe preblizo, ići sam iz škole, zašto je bolje ići u grupi
    što napraviti ako se ne osjeća lagodno u razgovoru s nekom odraslom osobom, čak ako je i poznaje
    što je to intima, što je naš intimni prostor, pravo na privatnost itd.itd...

puno je tema, nije to biflanje nekog teksta
    to je svakodnevno učenje, tj. razvijanje svijesti o opasnim situacijama koje nas mogu zadesiti
    koliko sam uspješna zaista ne znam ali činim sve što mogu da joj tu svijest razvijem
    ne znam što se još osim toga može poduzeti

X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •