-
"kaciga" za bebana
dakle, naš bebonja ima 7,5 mjeseci (9 kg i mislim 70 cm) i naravno piči po podu ko lud što je oke. Otvara vrata, gura prste u struju, liže metalnu spojnicu parketa i kuhinje, the usual stuff.
Zaštitili smo utičnice
, pod peremo maltene dnevno .
No opsesivno se želi ustati. Pedica je rekla da ga pokušamo spriječiti da si ne izvije noge i to je u pravu. No, u tim svojim pothvatima često se bubne glavom jer još je nespretan i ono bitnije nesvjestan samoga sebe.
Pazimo ga, ali sekunda je dovoljna da zvekne ili potiljkom ili čelom. I onda naravno ide plač, pa nakon 15 minuta "clear history" i ispočetka.
E sad, ja bi htio mu staviti "kacigu".
Ne, to nije šljem od neprobojnog kevlara ili za golmana hokejaša da mu glava otpadne od težine.
Nego "nešto", lagano od plastike, da ga zaštiti kod pada jer mislim da u ovoj dobi vidim da nije svjestan da kad se lupi da je to zato jer je pao. I ti padovi ne služe ničemu osim da se ozlijedi. I sve se svodi na sreću hoće li do treće godine imati oba oka ili samo jedno.
Mislim si da kad dođe u dob od cca 1,5g (kad bude malo spretniji) da će mu se možda moći objasniti neke stvari, ali sad apsolutno ne i zaštita je primarna.
je li netko od vas isto se odlučio na nešto slično ili ne ? Znate li ima li takvih proizvoda i gdje ?
U biti odgovora za "ne" mi ne treba (npr "imam 6-ero djece i sva živa i zdrava i ne bi ni u ludilu" itd.) , hvala imam ih puno oko sebe pa eto ako se netko susreo bio bi zahvalan.
PS u nadi da moja žene neće vidjeti ovaj post hehe jer ona je naravno ljuti protivnik
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma