Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Tekuća sol za pisanje po kruhu i pecivima

  1. #1

    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    okolica ZG
    Postovi
    1,520

    Početno Tekuća sol za pisanje po kruhu i pecivima

    Molim recept za otopinu soli kojoj se može pisati po kiflicama,slancima i kruhu... znam da ide sol,voda i brašno ali ne znam u kojim omjerima pa ako netko ima detaljan recept bila bih vrlo zahvalna!

  2. #2
    newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Slavonija
    Postovi
    398

    Početno

    nema ti tu omjera, odokativno zamutiš da ne bude bar rijetko

  3. #3
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    ja radim sa
    3 zlice brasna
    1 zlica soli
    i oko deci vode ali sipaj polako da ne bude ni prerijetko ni pregusto

  4. #4
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009
    Lokacija
    Pula/ Linz
    Postovi
    697

    Početno

    Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    ja radim sa
    3 zlice brasna
    1 zlica soli
    i oko deci vode ali sipaj polako da ne bude ni prerijetko ni pregusto
    a postupak? mislim, treba li to kuhati ili kako ?

  5. #5
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011
    Lokacija
    Zagorje
    Postovi
    1,862

    Početno

    Mislim da se ništa ne kuha, samo umuti!

  6. #6

    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Postovi
    209

    Početno

    Samo umuti, treba da bude gušće od smjese za palačinke.

  7. #7

    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Postovi
    209

    Početno

    Ja kad pravim kiflice ili slance zapečem prvo pet minuta pa onda stavljam ovo. Onda lijepo ostane.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •