Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: SRV i porodiljni

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno SRV i porodiljni

Radim u skraćenom radnom vremenu zbog oštećenja zdravlja djeteta, dakle pola plaće isplaćuje poslodavac, pola HZZO.
    Za par mjeseci ću na porodiljni, pretpostavljam da se naknada za prvih 6 mjeseci nakon rođenja djeteta računa u visini plaće
    koju je isplaćivao poslodavac i da zaboravim ono što je isplaćivao HZZO, ili ?
    Ostvarujem i pravo na dječji doplatak ( isto na temelju zdravlja djeteta ) od 830kn mjesečno. To mi HZMO ukida s odlaskom na porodiljni ?
    Mislim, dijete neće ozdraviti jer će dobiti seku/bracu, ali čisto sumnjam da bi mi to ostavili...
    Hvala na odgovorima....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možeš ako želiš to svoje pravo prenjeti na muža, cca 28-45 dana prije planiranog porodiljnog,s time da zahtjev moraš predat cca 30 dana prije tog planiranog,treba ti suglasnost njegove firme da može ićna SRV.

Do kad ti teče taj tvoj SRV, i kad je planirani porod, možeš to poslat i na moj pp,pa ću ti odgovorit kaj je najbolje, i da od kuda si

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Znam za mogućnost prijenosa prava na SRV, ali MM ima takvo radno mjesto gdje rad u SRV ne bi bio moguć.
    Ja ću se vratiti na SRV nakon porodiljnog...
    Jelena O.- šaljem podatke na pp, hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •