Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba protiv dojenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I Deaedi je uzimala uzorke, vidim .

Zanimljivo kako su krave čarobne. Njihovo mlijeko sačuva vrijednost i nakon što im tele poodraste pa su nam proizvodi od tog mlijeka jako zdravi. Ali naše, šmrc, ode u nepovrat nakon 12 mjeseci...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    I Deaedi je uzimala uzorke, vidim .
    Svoje mišljenje sam formirala na osnovi užeg skupa prijateljica i poznanica koje ne doje/doje/doje duže od 1g, i njihove djece.

Mogla sam ga forimirati i na osnovi dojma na forumu o istim kategorijama, bojim se da također ne bi išlo u prilog produženom dojenju , čak bi bilo i ekstremnije.

No, da se vratimo na temu, možda je na njihov stav o produženom dojenju utjecalo iskustvo, ipak se radi o Poliklinici za zaštitu djece i možda su takvo mišljenje formirale na osnovi iskustva sa djecom koja imaju nekih osobnih ili obiteljskih problema.

Hoću reći, ako im se npr. od 10 djece koja imaju nekih emocionalnih problema u 7 slučajeva ispostavi da se radi o djeci koju su majke dugo dojile, onda su donijele takav zaključak. I ako što SZO nešto kaže, a one u praksi vide nešto sasvim drugo, naravno da više vjeruju onome što su osobno vidjele i doživjele, nego nekim plakatima SZO-a.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 13.10.2011. at 12:19

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Svoje mišljenje sam formirala na osnovi užeg skupa prijateljica i poznanica koje ne doje/doje/doje duže od 1g, i njihove djece.

Mogla sam ga forimirati i na osnovi dojma na forumu o istim kategorijama, bojim se da također ne bi išlo u prilog produženom dojenju , čak bi bilo i ekstremnije.
    Formirala, formirala - pa zabrljala. Šta ćeš, događa se i najboljima.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Formirala, formirala - pa zabrljala. Šta ćeš, događa se i najboljima.
    A gle, na greškama se uči. A tko je pogriješio, možda će nam psihologija reći za koju godinu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, na greškama se uči. A tko je pogriješio, možda će nam psihologija reći za koju godinu.
    To ti je kao da kažeš - vidjet ćemo što psiholozi kažu o brojnim zagrljajima koje neke majke daju svojoj djeci. A ima ih koje čak puštaju da djeca biraju hoće li ih prvo poljubiti u desni ili lijevi obraz!!
    Bedastoće.
    Jedino netko tko nema iskustvo s dojenjem, može se dojenja bojati.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zapravo, i ja se veselim da vidimo što psiholozi kažu. Bilo bi dobro da naprave jedno veliko istarživanje dugo dojene djece, jer je poznato - kad podataka (eksperimenta) dugo nema, teorije podivljaju.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zapravo, i ja se veselim da vidimo što psiholozi kažu. Bilo bi dobro da naprave jedno veliko istarživanje dugo dojene djece, jer je poznato - kad podataka (eksperimenta) dugo nema, teorije podivljaju.
    moj muž i njegov brat su dojeni do kasno, muž do tri ili tri i pola, šogor mislim nešto duže. co-sleeping također.

krasni su i jedan i drugi, svaki na svoj način, divni sa svojom djecom i sa drugima. pa ako vam treba netko za istraživanje mogu ih pitati

molly, koji god ti razlog da odlaziš tamo, sama znaš da taj savjet nije dobar. ako si voljna napisati im dopis, drago bi nam bilo da ti pomognemo, a možemo im možda i ponuditi koju brošuru o dojenju za dijeliti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •