Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba protiv dojenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s podebljanim.
    je baš, sad će ti tu istresti sve svoje životne probleme, a zašto?
    koji kontekst i koja slika može utjecati na ove gluposti koje su izrečene?
    koje dijete može imati ozbiljnih emocionalnih posljedica samo iz razloga što cica s dvije godine, pa taman da je to samo i isključivo stvar "razmaženosti", navike, umjesto dude itd itd?

bome deaedi, nisam očekivala ovo od tebe, ti si mi onako uvijek bila od ovih "moj tip mame" mek tip roditelja, i uvjerena sam, da si dojila da bi dojila najmanje do treće, ako ništa drugo radi činjenice jer ne bi mogla svojoj maloj curici/dečku oduzet naprasno ono što im je najdraže

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    bome deaedi, nisam očekivala ovo od tebe, ti si mi onako uvijek bila od ovih "moj tip mame" mek tip roditelja, i uvjerena sam, da si dojila da bi dojila najmanje do treće, ako ništa drugo radi činjenice jer ne bi mogla svojoj maloj curici/dečku oduzet naprasno ono što im je najdraže
    Gle, u nekim stvarima, (za koje ja osobno smatram da nisu dobre) se odluka šta je najbolje za dijete mora donijeti, čak i ako dijete želi nešto drugo.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 13.10.2011. at 12:59

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Gle, u nekim stvarima, (za koje ja osobno smatram da nisu dobre) se odluka šta je najbolje za dijete mora donijeti, čak i ako dijete želi nešto drugo.
    Iako sam dugo dojila prvo dijete, ovdje se slažem s Deaedi, samo bi moja granica bila malo pomaknuta na 2 godine. Prestali smo s 2 god. i nekoliko mjeseci i to nikako nije bilo naprasno oduzimanje, nego postupno. Sad mislim da sam trebala to postupno smanjivanje početi ranije, ali nisam djelomično iz svoje komocije.

Drugo dijete je dojeno dva mjeseca i vidim da ima pozitivnih i negativnih razlika u odnosu na prvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •