Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba protiv dojenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I moje obje su jako rano super govorile, razlika je u tome da mlađa zna prepoznati i reći kaj joj treba, dok je starija jednostavno tražila cicu za sve što joj je trebalo. Znala je i ona govoriti sve (izbrojili smo 150 riječi s 18mj.), ali je cica imala prioritet nad hranom, vodom i svim ostalim.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    I moje obje su jako rano super govorile, razlika je u tome da mlađa zna prepoznati i reći kaj joj treba, dok je starija jednostavno tražila cicu za sve što joj je trebalo. Znala je i ona govoriti sve (izbrojili smo 150 riječi s 18mj.), ali je cica imala prioritet nad hranom, vodom i svim ostalim.
    razumijela sam, ne znam da li si ti mene
    kod mojih postoji ta razlika u razvoju govora, ali je evidentna i razlika u prepoznavanju svojih potreba, a obadvije su dugosisači - mlađa još uvijek sisa.
    mlađa trenutno ima duži staž u sisanju, ima noći kada se neprestano nacicava i dovodi me do ludila, a opet cica nema prioritet nad hranom i vodom - rado prestane sisati da ode pojest kiseli krastavčić npr.
    htjela sam reći da takvo ponašanje nema veze sa dugim ili kratkim sisanjem, već je u karakteru djeteta .... po mom mišljenju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •