Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba protiv dojenja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    beti, citiram početni post:

ajde ti meni reci, koji god da problem dijete ima, što može biti iznimno loše i štetno za dijete u činjenici da - doji? što je bilo loše za moju M što je u toj dobi, eto, voljela tu cicu? iskreno, najmanje za hranu, a više za sve ostalo. koji problem to može generirati? koji je razlog da neko tako nastupi? koliko djece u toj dobi duda dudu npr, a to ti otprilike na isto dođe.

sirius, moje naravno učenje iz cijele ove priče je - radi straha od nepoznatih osoba djeteta od dvije godine se ne ide psihologu
    imam i ja pravo na svoje predrasude
    to sam ja samo tako. ne ide se psihologu i zbog težih stvari, ali šteta zbog toga. jer stručnjaci bi trebali biti tu da nas usmjere u bolje roditeljstvo bez osude (pogotovo ako osuda nema osnove osim predrasuda i osobnog stava ).
    Kao što rekoh nema iskustva sa ovom poliklinikom, ali imam sa poliklinikama ove vrste i ja sam bila osođena kao nekompetentan roditelj zbog činjenice što sam dozvoljavala dijetetu od nepunih šest godina da spava sa nama zbog njegovog straha od mraka i samoće. Najveća činjenica je bila dijetetovo spavanje (njima) , ali to nije bio problem nama , niti urok te potrebe za zajedničkim spavanjem. Dijete je spontano prestalo spavati sa nama nakon par mjeseci od te dijagnostike, a mi smo gubili vrijeme , i tapkali na mjestu ne znajući u čemu je stavrno problem i kao da pomognemao našem dijetetu (u stvarima koje su zapravo bile problem). Srećom da smo nakon par godina našili dječjeg psihologa koji je razumio situaciju i postavio stvari pred nas onako kao jesu zapravo. I hvala mu na tome, jer ja sad znam u čemu je problem i kao da se ponašam prema svom djetetu, a zajedničko spavanje ...taj trn u oku kojeg su na povijesti bolesti napisali sa velikim slovima i sa 6 uskličnika iza, nema veze da dijagnozom i dijagnostikom.
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.10.2011. at 12:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •