Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Glazura - crna i bijela čokolada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    tu negdje u Zgb
    Postovi
    240

    Početno

    nikada nisam radila ticino, a kad tamo na temi vidim 101 nastavak 'ticino hitno' zaboli me glavi od pomisli što bi mi se moglo dogoditi s glazurom moram priznati da sam razmišljala o ticinu, ali stvarno mi se ne da eksperimentirati u zadnji čas.

    opcija mi je čak i ona bijela glazura s bjelanjkom i šećerom u prahu, što zna biti na kuglofima.

    tamno smeđe uši mislim da će biti ok, samo da mi se čokolada lijepo razlije.

    vissnja - to ti ne ispadne onda kao ganache krema, lijepo se razlije po kolaču/torti ili moraš mazati po torti?

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    Citiraj Rozi prvotno napisa Vidi poruku
    vissnja - to ti ne ispadne onda kao ganache krema, lijepo se razlije po kolaču/torti ili moraš mazati po torti?
    Ne ispadne kao ganache, jer stavim jako malo slatke pavlake. Ali je moram razmazati, nije baš da se razliva.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •