Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Glazura - crna i bijela čokolada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    Hvala migulice, zaista si puna znanja i ideja.

  2. #2
    Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    tu negdje u Zgb
    Postovi
    240

    Početno

    da javim dojmove nakon glazura: crnu sam radila po ovim omjerima što je napisala kiara79 i bila je dobra (super se razlila i nije pucala), ali je čokolada malo 'posivila' ili kako da to već nazovem, kao da je margarin poflekavio po torti. mislim da sam negdje čitala neki trik kako to izbjeći, ali naravno ne znam uopće gdje ni kako.

    bijeli dio - ipak sam kupila schwartau kuverturu i pažljivo je otopila iznad pare/samo tople vode, nije bilo problema oko toga. no, nema šanse da se preljeva kao crna, morala sam je mazati po torti. meni zato nije na koncu poslužila za početnu ideju, o skoro 30 kuna ne želim ni razmišljati

    ps. moja minnie mouse torta je na kraju uspjela, iako je to daaaleko od nekog slastičarskog savršenstva, pa čak i nekih amaterskih kuharica koje to bolje naprave. ali, ja super zadovoljna, a i svi ostali, pa je to najvažnije i definitivno moram početi vježbati ticino

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •