-
Hvala migulice, zaista si puna znanja i ideja.
-
da javim dojmove nakon glazura: crnu sam radila po ovim omjerima što je napisala kiara79 i bila je dobra (super se razlila i nije pucala), ali je čokolada malo 'posivila' ili kako da to već nazovem, kao da je margarin poflekavio po torti. mislim da sam negdje čitala neki trik kako to izbjeći, ali naravno ne znam uopće gdje ni kako.
bijeli dio - ipak sam kupila schwartau kuverturu i pažljivo je otopila iznad pare/samo tople vode, nije bilo problema oko toga. no, nema šanse da se preljeva kao crna, morala sam je mazati po torti. meni zato nije na koncu poslužila za početnu ideju, o skoro 30 kuna ne želim ni razmišljati
ps. moja minnie mouse torta je na kraju uspjela, iako je to daaaleko od nekog slastičarskog savršenstva, pa čak i nekih amaterskih kuharica koje to bolje naprave. ali, ja super zadovoljna, a i svi ostali, pa je to najvažnije
i definitivno moram početi vježbati ticino
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma