-
Betadine vaginalete u trudnoći
Dobila sam od ginekologa ove vaginalete 2 puta tjedno da ih stavljam - sad sam 36tj
I na njima piše da s obzirom da je to jod da se mogu javiti kod novorođenčadi promjene u funkciji štitnjače i sad sam na sto muka dali ih koristiti
A dao mi ih je jer imam streptokok grupe b i popila sam antibiotik ali kaže da se još osiguramo.
Jeli ih netko koristio u trudnoći?
-
traži drugo lječničko mišljenje ako te brine. ginekolog bi trebao biti u stanju procjeniti rizik i dobrobit nekog lijeka. to ti teško može odgovoriti bilo tko na forumu
Posljednje uređivanje od dorotea24 : 27.03.2010. at 22:13
-
Podižem temu. Jučer mi je gin dao Betadine vaginalete, čisto prevencije radi, meni je to odma bilo bezveze jer nemam nikakvih smetnji ni ništa ali ajde. rekao je da stavljam svaku drugu večer do poroda. Sinoć sam stavila i počelo me je nenormalno peći pa sam je izvadila. Jel to uobičajena pojava? Nema šanse da to čudo više stavljam, pogotovo jer je zbog prevencije a ne nekog konkretnog problema. Ali me zanima, jel normalno da peče?
-
meni ih je dao jedan ginekolog kad sam bila na sistematskom i nakon par dana sam saznala da sam trudna, zvala sam ga on kaže da ih mogu koristit. Al nešto me kopkalo pa sam zvala i gin.Marinu Ivanišević (smatram je jednom od stručnijih u svom poslu) i ona mi je rekla ni slučajno da ih ne stavljam
-
Ma daj. Možda se to odnosi na sami početak trudnoće. Ja sam pred porod. Svejedno neću stavljati jer nemam razloga za to
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma