Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Uloziva vs.otvorena?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zar otvorenost nije i kad je vanjsko usce otvoreno a unutarnje zatvoreno?
    Anway... Samo polako...
    I ja sam dosta rano bila uloziva, skracenog i omeksanog cerviksa i prohodna do ovoja i glavice.... Malo hospitalizirana pa kuci strogo mirovala 3 mj... Na kraju ribala podove i nikako da rodim, prosao i termin a ja jos bila 2u1...
    Najgore sto te to psihicki uznemiri... Bojala sam se da cu rodit svaki put kad bi kihnula, ili jos gore- morala na veliku nuzdu... Ali sve je to psiha... Pogotovo kad te doktori isprepadaju... Iako ponekad ni hospitalizacija nije najgora opcija... Dakle miriuj koliko mozes i sve ce biti okej... I to sto su curke rekle: to sto si drugorotka pa je i donekle normalno da si "ulozivija"...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

S200 jesi li radila serklažu (spominješ hospitalizaciju)? Od kojeg trena je krenula utrka sa vremenom?
    U pravu si psiha je ta koja ubija, ne ležanje, odnosno strah. Ja sam se u prošloj tjedni počela opuštati (psihički) nakon 25. tjedna. Nekako sam se uspjela uvjerit da ako prijeđem tu granicu da ću doći i do termina. Tek kad sam ušla u termin sam se počela i kretati i rodila bez problema nakon dva tjedna hopsanja naokolo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •