Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
Ma mene muci sta je sve ispalo krivo, lijepo sam slozila malcu u kutu trosjeda mjesto gdje sam planirala da ce on lezati dok mi razgovaramo ali kamermanu to nije odgovaralo pa sam ga drzala na rukama cijelo vrijeme. Jos je k tome bio umoran i cendrav jer su oni kasnili pa sam mu u jednom trenu morala dati dudu jer nismo mogli razgovarat a nisam ga mogla nosit i pricat a oni nisu imali vremena da ja njega uspavam pa da nastavimo. A mrzim dudu i skoro pa mu ju nikad ne dajem. Poslje su me snimali dok ga presvlacim ali nisam smjela u kupaoni ko obicno nego u dnevnoj pa sam mu guzu brisala sa vl. maramicama sto nikad ne radim, uvijek mu perem guzu na umivaoniku. Btw. guza mu se zacrvenila od tog jednog brisanja s maramicama, nevjerovatno. Onda su rekli nek sjedim s deckima i kao gledamo crtice, to se isto jaaaako rijetko dogada u mojoj kuci. Da smo barem imali vise vremena, stavila bi malenog u sling ili bi ga dojila tako da se vidi sto ja stvarno radim s djecom. No dobro, nije to ni bila tema al ono...nisam bila JA kao takva. A kako sam spomenula ovaj forum htjela sam i pokazat kako zivim u skladu s ovdje naucenim, a nakraju sam radila sve obrnuto...
joj, oko čega se ti brineš.
ti detalji uopće nisu stvari koje ćemo mi koje te znamo gledati, a sigurna sam da će i ostalim gledateljima to sigurnao biti zadnja stvar po važnosti iz cijelog priloga.

Zaista vam svima koje ovo gurate moram odati prizanje, sigurna sam da će se stvari polako promjeniti. Znam da to ide jako sporo, ali vi ste pokretači promjene, bez vas bi išlo još i puno, puno sporije .