koksy prvotno napisa
Ma mene muci sta je sve ispalo krivo, lijepo sam slozila malcu u kutu trosjeda mjesto gdje sam planirala da ce on lezati dok mi razgovaramo ali kamermanu to nije odgovaralo pa sam ga drzala na rukama cijelo vrijeme. Jos je k tome bio umoran i cendrav jer su oni kasnili pa sam mu u jednom trenu morala dati dudu jer nismo mogli razgovarat a nisam ga mogla nosit i pricat a oni nisu imali vremena da ja njega uspavam pa da nastavimo. A mrzim dudu i skoro pa mu ju nikad ne dajem. Poslje su me snimali dok ga presvlacim ali nisam smjela u kupaoni ko obicno nego u dnevnoj pa sam mu guzu brisala sa vl. maramicama sto nikad ne radim, uvijek mu perem guzu na umivaoniku. Btw. guza mu se zacrvenila od tog jednog brisanja s maramicama, nevjerovatno. Onda su rekli nek sjedim s deckima i kao gledamo crtice, to se isto jaaaako rijetko dogada u mojoj kuci. Da smo barem imali vise vremena, stavila bi malenog u sling ili bi ga dojila tako da se vidi sto ja stvarno radim s djecom. No dobro, nije to ni bila tema al ono...nisam bila JA kao takva. A kako sam spomenula ovaj forum htjela sam i pokazat kako zivim u skladu s ovdje naucenim, a nakraju sam radila sve obrnuto...