Pokazuje rezultate 1 do 50 od 388

Tema: Zagrepčanci, kako vam grije toplana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Preko dana ne griju, ali griju ujutro i navečer.
    I ugodno je toplo.
    To zadovoljstvo i košta od cca 700 kn pa do preko 1000 kn kad je jaka zima za 45m2 stana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Strava kolike računa vi imate

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Strava kolike računa vi imate
    Eto, to je Zaprešić.
    Bez razdjelnika.
    Razdjelnike smo montirali i platili ih 3000 kn i smrzavali se kako god da smo grijali, a računi su bili cca sto kuna niži nego sada.
    Onda smo zatražili od Hepa da izađemo iz sustava razdjelnika.
    Razdjelnici su ostali na radijatorima, a mi plaćamo po nekim koeficijentima koje mi nikad, nitko nije uspio razjasniti.
    I od onda plaćamo tako, oko 850 kn kad je normalno hladno do 1000 kn kad je jača zima.
    I u stanu je konačno toplo.
    Razdjelnici su najveća prijevara ikad smišljena i zbog toga bi neki trebali završiti u Remetincu.
    Mi smo prije tri- četiri godine bili prvi koji smo odustali od razdjelnika, a sada je sve više susjeda krenulo našim putem jer je ljudima pun kufer smrzavanja.
    Da bi zgrada kompletno odustala od razdjelnika treba skupiti potpise preko 50% vlasnika, a to je u zgradi punoj penzića nemoguća misija.
    Penzići radije žive u hladoći, hodaju stanom u kaputu i zamotani u deke (vidjela na svoje oči) i plaćaju po 500 kn a da su im radijatori skroz isključeni, nego da se griju normalno.
    Na taj način pothlađuju zgradu, pojavljuje se vlaga po zidovima i zapravo zgrada propada naočigled.
    Nekad najkvalitetnija zgrada se polako pretvara u ruglo.
    Tako da, Alex, da nije isti problem i kod vas, u vašoj zgradi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •