-
Osoblje foruma
Uh, bas tema za mene ... ja imam problema sa prhut vec valjda deset godina, imam kovrcavu kosu, suhu, i suhu perut ... probala sam sve i svasta, H&S mi je bio najgori, najvise mi je pomagao Vichy ali samo dok bih ga koristila, probala sam i Lushovu plocicu ali je problem sto je ona namijenjena za masnu prhut pa mi je to samo isusilo kosu, pa sam isprobavala domace pakunge maslinovog ulja, pa operi kosu domcom vinskom kvasinom, ma svasta :/
Jedino vrijeme kad se prhut povuce je vrijeme godisnjeg, kad smo na moru, kosa mi je divna ... samo je ispirem od soli cistom vodom. Ali ne mozes biti u moru cijele godine, tako da je kod mene stvar stresa definitivno.
Uglavnom sam prije nekih tri tjedna kupila Selsun i nestala prhut vec kod prvog pranja (stvarno sam se poveselila jer najgore mi je kad prije sastanka provjeravam kako mi izgleda crni sako na ledima), ali mi se kosa pocela lagano mastiti, pa mi je sad pred kraj doslo da sam je navecer oprala a sutra navecer bi vec bila za ponovno pranje, i sto je najgore pocela mi je opadati ali bas jako (inace kako mi je kovrcava uvijek kad bih oprala bi se pocupala dok bih je rascesljala - ali ovo je bilo strasno) nisam u prvi cas ni skuzila da mi je to od sampona jer na njemu pise da je citiram: 'toliko blag da njime kosu možete prati svaki dan'. Sad za vikend sam se cesljala i skuzim da kad kod prodem kroz kosu mi stane 4-5 dlaka na ceslju, prepala sam se i vec se vidjela celavu, zvala sam i MM na posao da ga pitam hoce li me voljeti ako ocelavim ma totalno sam :pukla: uglavnom bacila sam taj sampon u smece u kupila SebaMed 5.5 da mi se vrati ravnoteza ... mislim radije cu imati prhut nego biti bez kose.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma