-
Kako najbolje sacuvati djeciju robicu?
Odjecu iz koje je K "izrastao" spakirala sam u kruti kofer i uspremila u podrum. Kofer je pun, a robice ce jos biti....
Kako najbolje sacuvati odjecu u podrumu, spakirati u kartonske kutije, vrecice ili sto :? ?
Muzevu i svoju garderobu redovito sortiram, ono sto mislim da vise necemo nositi a dobro je ocuvano, odnesem u kontejner za odjecu i obucu...nekom dobro dodje.
-
Bolje ne u vreće jer nema zraka. Kutije su po mome bolji izbor. Ja obavezo stavim par komadića vate na koji nakapam lavandinog ulja. Da slučajno ne dođe moljac.
-
-
ja Lucijine stvari koje cuvam za Rebeccu metnem u kartonsku kutiju, nutra ono protiv moljaca i onaj kokolino jastucic za miris i to je to
-
Ja sam stavila neku odjeću, cipele i igračke u kutijama u podrum. Sve se usmrdilo, a neke stvari i upljesnjivile.
Sad sve kutije držim u špajzi ili nagovorim MM da ih odnese na tavan jer mi je špajza prepuna smeća za reciklažu. Preporučam ti da robicu ipak ne stavljaš u podrum. Možda bi ti bake mogle negdje pohraniti tu robicu dok ti ne zatreba.
-

Originally Posted by
Arijana
Space bag!
Potpisujem!
-
ja sam u dm kupila vrecice za spremanje odjece (s plasticnim patentom)
i onda te vrecice stavila u ukrasne kutije,sve je ko novo
-
a u svaku kutiju sam stavila sapun