-
Stiskanje kruščića krpom se radi kako bi se postiglo napuhivanje kruščića u tavi u situaciji gdje nema otvorenog plamena. Napuhivanje na plamenu je atraktivnije, ali najčešće neizvedivo. Fora dolazi iz indijske kuhinje.
Dakle, treba ti samo tava na kojoj pečeš krščić. Pečeš na jednoj strani dok ne krene smeđenje, ne previše nego samo malo. Kruščić okreneš i isto tako treba krenuti smeđenje. Potom ga okreneš i lagano stisneš krpom (jer je vruć) i ako je sve kako treba osjetiš pod prstima lagano migoljenje, kao kad s mokrim prstom dotakneš vruću površinu. Popustiš pritisak i kruščić se na mjestu stiska krene napuhivati. Uz malo prakse svi će biti prilično napuhnuti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma