-
Meni je mama predavala u prva 2 raz. srednje škole. Nije bilo alternative jer je jedina ona predavala taj predmet, a druga škola mi nije bila opcija.
U našem slučaju nije bilo nekih problema, čak sam ja "lošije" prolazila u odnosu na razredne kolege.
Naime, moj se je test odmah ispravljao pred čitavim razredom dok je ostale nosila kući na ispravljanje gdje sam ja ne tako rijetko intervenirala
. Ako je nekom prijetila loša ocjena samo bi napisali ponovno za pozitivnu i ja bih onda radila zamjene testova. Naravno, radilo se je o baš kritičnim situacijama, ali svejedno sam zbog toga bila omiljena kod mnogih.
S druge strane, ja sam za svoju ocjenu ipak trebala učiti.
Mama, koliko ja znam, nije nikad ništa skužila, a sad je kasno da joj priznajem svoje grijehe (prije 2 dana je bilo točno 18 god. da nažalost nije više s nama
)
Inače, moja sestra ima iskustvo gdje su joj oba naša roditelja predavala u višim raz. OŠ, ali i to je tada bila jedina opcija jer smo u to vrijeme živjeli u malom mjestu s jednom školom. Kako joj je bilo, iskreno se ne sjećam (starija je 8 god. od mene), ali znam da joj je jedan od tih predmeta današnji životni poziv, pa valjda ima i roditeljskog ( u ovom slučaju očevog) upliva u njezinim kasnijim opredjeljenjima.
Danas moja kćer pohađa istu školu u kojoj radi moja sestra, ali joj ne predaje, čak nisu ni ista smjena i moram reći da mi je to ipak najdraža opcija.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 16.10.2011. at 17:35
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma