Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Za mame nastavnice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je mama predavala u prva 2 raz. srednje škole. Nije bilo alternative jer je jedina ona predavala taj predmet, a druga škola mi nije bila opcija.
    U našem slučaju nije bilo nekih problema, čak sam ja "lošije" prolazila u odnosu na razredne kolege.
    Naime, moj se je test odmah ispravljao pred čitavim razredom dok je ostale nosila kući na ispravljanje gdje sam ja ne tako rijetko intervenirala. Ako je nekom prijetila loša ocjena samo bi napisali ponovno za pozitivnu i ja bih onda radila zamjene testova. Naravno, radilo se je o baš kritičnim situacijama, ali svejedno sam zbog toga bila omiljena kod mnogih.
    S druge strane, ja sam za svoju ocjenu ipak trebala učiti.
    Mama, koliko ja znam, nije nikad ništa skužila, a sad je kasno da joj priznajem svoje grijehe (prije 2 dana je bilo točno 18 god. da nažalost nije više s nama)
    Inače, moja sestra ima iskustvo gdje su joj oba naša roditelja predavala u višim raz. OŠ, ali i to je tada bila jedina opcija jer smo u to vrijeme živjeli u malom mjestu s jednom školom. Kako joj je bilo, iskreno se ne sjećam (starija je 8 god. od mene), ali znam da joj je jedan od tih predmeta današnji životni poziv, pa valjda ima i roditeljskog ( u ovom slučaju očevog) upliva u njezinim kasnijim opredjeljenjima.
    Danas moja kćer pohađa istu školu u kojoj radi moja sestra, ali joj ne predaje, čak nisu ni ista smjena i moram reći da mi je to ipak najdraža opcija.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 16.10.2011. at 17:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •