Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Trazim sve postojece postove jedne forumasice..

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Trazim sve postojece postove jedne forumasice..

Molila bih za pomoc kako pronaci sve postove od nase predrage preminule vanesax.Obecale smo da cemo napraviti dnevnik postova za njezine dvije djevojcice pa bi Vam bila zahvalana u pomoci kako doci do svih postova koje je ona pisala od samog pocetka kad se je prijavila na forum pa do zadnjega..

Unaprijed se zahvaljujem!

bebomanka

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Idi na njen profil i klikni na njene zadnje postove. Meni pronalazi 119 njenih postova.
    Još detaljnija pretraga je preko googla. Upiši "site:roda.hr vanesax" i dobit ćeš sve postove u kojima se ikada spominjala vanesax.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala!!!!

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    Idi na njen profil i klikni na njene zadnje postove. Meni pronalazi 119 njenih postova.
    Još detaljnija pretraga je preko googla. Upiši "site:roda.hr vanesax" i dobit ćeš sve postove u kojima se ikada spominjala vanesax.
    Preko googla nisam uspjela nista dobiti osim ove zadnje poruke u kojoj se spominje njezin nick.
    Preko profila sam nasla nekoliko stranica njezinih postova iako nisam sigurna da li su to stvarno svi njezini postovi koje je napisala a moje drugo pitanje je mogu li se svi ti postovi nekako uz Vasu pomoc skupiti na jedno mjesto i tako lakse prekopirati bez da se posebno mora listati stranica po stranica i svaki post posebno kopirati??

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja u stvari kad bolje pogledam, uopće ne kužim u čemu je problem jer naš forum izbacuje čini se zaista puno toga

Pogledaj http://forum.roda.hr/search.php?searchid=1671138&pp=

I
    nažalost, nema pomoći, jedan po jedan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •