stray - nasa spavaca soba je velika - ima dobrih 15 kvadrata... bez problema bi mogla napraviti komfornu sobicu za 2 djece, a ja da se preselim sa muzom u malu sobicu (naravno, ostavila bi svoj ormar u tu sobu jer je 5-krilni i nema sanse da ista osim kreveta stane u malu sobicu)..... ALI nam jos jedna beba dolazi.. tako da smo prisiljeni napraviti neke promjene, i naravno djeca da selu gore u malu sobicu je, po mome, najbolje rjesenje...

a Lucas, to sto se tice svakog centimetra, skroz si u pravu!!! je li znas da smo izmjerili i da cak ne mozemo staviti 2 kreveta 90x190 na L jer nam fali neki 1-2 cm za okvir kreveta... tako da kad bi bas MORALA staviti takva 2 kreveta na L, onda bi bila prisiljena naruciti/napraviti JEDAN krevet bas u oblik 'L' umjesto samo da spojim 2 kreveta....

moja djeca su kao blizanci jer je razlika u starosti samo 11,5 mj pa se jedino bojim sta ako stavim starijeg u 'veliki' krevet od 90X190 a ostavim mladju seku u kinderbet pa ona protestira i isto hoce u 'veliki' krevet kao i on.... onda cu stvarno imat tzv. probleme....

u svakom slucaju, mislim da je viseci ormar (ili mozda cak most) najbolje rjesenje jer dobivam na tako ionako mali prostor...