Moram vam reč da je uzela AM jer joj ga nisam ja odnela, nego moja šogorica koja s njom o tom nije razgovarala,a i dosta su si dobre!Ja mislim da sam joj ja to donela da bi me sterala .....Rekla je kao da je to dobila,al ona nije koristila,pa da ne propadne....ko zna oče ona to koristit,jer ona nesmatra da je to čudno što maloj daje brašno....Javim vam kad budem znala još nešt....[/QUOTE]

Ajde, super, javi.
Upotrijebi još malo lukavstva pa neka joj ta šogorica dojavi i da može besplatno zatražiti mlijeko.

Stvarno mi je žao tog djeteta, pa bebica ima tek 2 TJEDNA, ne mjeseca (iako je i tada strašno), ili godine.

Nije to sada naše trkeljanje i pametovanje o nijansama u odgoju kao na filozofskom ili izazovima roditeljstva, određivanje granica TV-a, igračaka i sl.
Ovo je stvarno bahato ugrožavanje zdravlja bebe, ubitačna kombinacija neznanja i bahatosti.

To da nije naša briga, i da se uspoređuje s brigom za tuđi auto, neću prihvatiti.

Petljati se iz čista mira po parku u to sisa li neko dijete dudu ili jede li čokolino nije isto kao reagirati na nasilje nad djetetom, zlostavljanje bilo kakvo.
Na to smo dužni reagirati, ponovit ću opet, i po zakonu smo to dužni.