Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Je li i malo limuna stavila ?????

Ne zezam, to je isto (s malo limuna) moja sveki davala mom mužu! Ostala sam bez tekstam glasno se zgrozila ( a to čak nje bilo 40-ih nego '75.). UŽAS!
A da ja dođem malo popričati s tom tvojom susjedom? Argument da ona ima 33 godine i troje djece joj kod mene ne bi pomogao s obzirom da i ja imam 33 godine i troje djece i ovo od godinu dana još uvijek sisa...
Ajme majko moja mila....Mislim ja se zgrozim kad netko NE ŽELI dojit pa bebi kupuje najjeftinije mlijeko koje postoji (pa daj se onda potrudi bar kupiti nekaj kaj nije najveći šrot na tržištu), ali ovo mi je stvarno dno dna. Ne miješam se inače u tuđe stvari ali ovoj bih svašta rekla!
Ma neznam jel stavlja limuna stvarno,al kaže moja majka da je to jako opasno!Ak slabo popržiš brašno-grčevi,ak previše-proljev!Tak da postoji mogučnost da beba dobije zapljetaj crijeva!Neznam kolko je istina al ja se nikad nebi u to upuštala!Išla sam jutros do ljekarne i kupila joj 3 kutije H......!Nadam se sam ak bude to davala maloj,da bebač neče više ni prismrdit tom brašnu!AK JE MALA NIJE BLESAVA!