Dajte žene recite,kuda ovaj svijet vodi???Kad vam ovo ispričam nemojte se ljutiti ni zgrožavati,jer ovo je samo još jedna žalosna istina!
Neznam jel ovo spada pod ovu temu,ali morala sam to podjeliti s vama!!!
Problem nema nikakve veze samnom(moja dijeca još uvijek sisaju 3g,1,5g)nego s mojom susjedom!
Žena je rodila prije dva tijedna,malu prekrasnu curicu s prekrasnim,velikim plavim očima!Došla sam kod nje prije nekih 5 dana i ona taman maloj pripremala jelo,kao nemože ju dojit jel joj se neda!Meni došlo da vrištim na nju,užas!Al nije fora u tom,ona je njoj drage moje,pržila brašno i vodu!
Pored svih tih svih adaptiranih mlijeka,ona maloj pahuljici daje BRAŠNO i VODU da jede!Kad sam vidjela kako se mala otima i plače na toj bočici došlo mi je da plačem skupa s njom!!!
Kad sam došla kuči,plakala sam dva dana od muke,kako neko takvo nešto može raditi svom dijetetu,kako joj nije žao,kako ju duša ne boli???Ajde bar da je pokušala,pa nebi ništa rekla!!!!Njezin je izgovor da ima još 2 dijece i da nemože ona malu po cijele dane držat na sisi,i njih spremat u školu,kuhat ručak....Pa šta si onda pobogu rađala,dijeca su tu da im se posvetimo,damo im maximum od sebe,a ne samo da ih rodimo,nahranimo samo da bi šutili i spavali....i čekamo da narastu da si sami znaju napravit sendvič
Kad sam joj to rekla,ona če meni nešto u stilu samo da ja šutim,ona ima 33g i 3 dijece,a ja 20 i da se pogledam kako sam mršava da su dijeca izvukla sve iz mene zato što cijeli dan mi vise na sisi,što uopče nije istina,al baš me briga!!!!
Sad vi meni recite,jesam ja luda ili......????![]()