Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Jesam ja luda ili....????

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Jesam ja luda ili....????

Dajte žene recite,kuda ovaj svijet vodi???Kad vam ovo ispričam nemojte se ljutiti ni zgrožavati,jer ovo je samo još jedna žalosna istina!
    Neznam jel ovo spada pod ovu temu,ali morala sam to podjeliti s vama!!!
    Problem nema nikakve veze samnom(moja dijeca još uvijek sisaju 3g,1,5g)nego s mojom susjedom!

Žena je rodila prije dva tijedna,malu prekrasnu curicu s prekrasnim,velikim plavim očima!Došla sam kod nje prije nekih 5 dana i ona taman maloj pripremala jelo,kao nemože ju dojit jel joj se neda!Meni došlo da vrištim na nju,užas!Al nije fora u tom,ona je njoj drage moje,pržila brašno i vodu!Pored svih tih svih adaptiranih mlijeka,ona maloj pahuljici daje BRAŠNO i VODU da jede!Kad sam vidjela kako se mala otima i plače na toj bočici došlo mi je da plačem skupa s njom!!!

Kad sam došla kuči,plakala sam dva dana od muke,kako neko takvo nešto može raditi svom dijetetu,kako joj nije žao,kako ju duša ne boli???Ajde bar da je pokušala,pa nebi ništa rekla!!!!Njezin je izgovor da ima još 2 dijece i da nemože ona malu po cijele dane držat na sisi,i njih spremat u školu,kuhat ručak....Pa šta si onda pobogu rađala,dijeca su tu da im se posvetimo,damo im maximum od sebe,a ne samo da ih rodimo,nahranimo samo da bi šutili i spavali....i čekamo da narastu da si sami znaju napravit sendvič

Kad sam joj to rekla,ona če meni nešto u stilu samo da ja šutim,ona ima 33g i 3 dijece,a ja 20 i da se pogledam kako sam mršava da su dijeca izvukla sve iz mene zato što cijeli dan mi vise na sisi,što uopče nije istina,al baš me briga!!!!

Sad vi meni recite,jesam ja luda ili......????

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tvojoj susjedi bih
    preporučila razgovor sa pedijatrom , obzirom da ne hrani djete adekvatnom hranom, te može doći do ozbiljnih zdravstvenih problema.

ostalo ne bih komentirala.

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa da to sam i ja rekla mm,a on kaže sta se mješaš,baš te briga.

Zaključak svih kome sam rekla je-NJEZINO DIJETE-NJEZINA BRIGA!!!!Pa da al ja to ne mogu izbaciti iz glave!!!
    Kako neko može tako nešto radit svom dijetetu,a da nekažem koliko je mala plakala poslje tog hranjenja,ko tužna godina!!!

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ne bih mogla mirna spavati znajući za to, prijavila bih pedijatru.
    pa makar mi susjeda digla pozdrav.
    ne znam može li on što promijeniti, ali pojelo bi me ako bi prešutila.

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne bih mogla mirna spavati znajući za to, prijavila bih pedijatru.
    pa makar mi susjeda digla pozdrav.
    ne znam može li on što promijeniti, ali pojelo bi me ako bi prešutila.
    Ma znaš zivimo u jako malom gradu u kojem ima samo jedan jedini pedijatar,kojeg i ovako i onako boli za sve,da mu to odem prijavit vjerovatno bi se puko smijat i/ili izbacio me van,kao što sam prvotno napisala,ovdje svi misle_NJEZINO DIJETE-NJENA BRIGA!Tužno ali itekako istinito!!!!Tako vam je to u ovom okrutnom svijetu,ali ja ču još razmislit sta poduzeti po tom pitanju!!!

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, jadna bebica...
    Zbilja ne znam sto bi napravila na tvom mjestu, vjerojatno isto ne bi mogla prestati razmisljati o njoj.
    Da mozda probas joj razgovarati sa njom, probati joj utuviti u tu blesavu glavu da to sto radi nije ok?!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A da joj odneseš kutiju adaptiranog, kao kupila si svojem djetetu, ali nije ti trebalo, ili kaži joj da neka proba, da će beba bolje spavati i manje plakati. Ma, izmisli bilo što, samo da joj daje adaptirano mlijeko, kad već neće/ne može dojiti.
    Brašno i voda! Pa to više ni moja nona nije davala djeci! Zar se to još upotrebljava? Jadna mrvica.

Mislim da ti nije pametno prijaviti nikome, jer ćeš ti izvući kraći kraj. I ja sam u malom gradu, pa znam kako je to. Bolje joj pokušaj na lijepo reći kako treba.

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE=Beti3;1984383]A da joj odneseš kutiju adaptiranog, kao kupila si svojem djetetu, ali nije ti trebaloMa o tom sam ti i ja razmišljala,tj. šogorica i ja;da joj kupimo svaka po 2-3 kutije,pa bar da mi savijest bude čista!Pa vidiš da se to još uvijek upotrbljava,baš sam pitala baku u vezi tog,njezina zadnja saznanja su bila da je njezina baka to davala svojoj dijeci jer je cijeli dan bila u polju pa nije mogla dojiti dijecu!!!svašta!!!!U 21 stoljeću???

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa o tom da joj uvalim adaptirano sam i ja razmišljala,tj. šogorica i ja,da joj kupimo svaka po jedno 2-3 kutije,ak ništ drugo bar će meni savjest biti čista,i znat ću da sam napravila sve što je u mojoj moči!

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[/QUOTE]
    Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, jadna bebica...
    Zbilja ne znam sto bi napravila na tvom mjestu, vjerojatno isto ne bi mogla prestati razmisljati o njoj.
    Da mozda probas joj razgovarati sa njom, probati joj utuviti u tu blesavu glavu da to sto radi nije ok?!
    Ma to sam već probala,al nejde!Ona samo kaže da ja imam 21g i 2 dijece,a ona 33 i 3!pa koda je bitno koliko imam godina i koliko dijece,valjda misli da ako je starija da je i mudrija,pametnija!Šta ja znam!Koda je važno koliko imam godina,pa čak je i moja Petra(3)pitala zašto ta malena beba papa flašicu i zašto toliko plače kad jede,a ne uživa kao mi kad pijemo mlijeko(((

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa ako joj je to treće dete onda ima pravo i na besplatno AD.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ak te to tješi, moja mama je odhranjena na brašnu i vodi i normalna je. ali ona je rođena 46te i ničeg drugog i nije bilo. ne kužim da to može danas nekom pasti na pamet...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je jedna susjeda preporucila poprzeno brasno kad je malac imao neka 3 tj. jer je sigurno jaaako gladan posto je stalno na sisi...
    Ali cak je i moja baka, kojoj nije problem tromjesecnoj bebi dati malo vina (ne mojoj) rekla da je to prerano i da mu brasno dam tek s neka 2 mjeseca...
    Uzas na kakve ideje ljudi dodu...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nezgodna situacija... najžalosnije je što si dijete ne može pomoći kad nešto nije u redu, već ovisi o tuđoj intervenciji, sada tvojoj ili nekog sljedećeg tko se ne složi s ovim što ova majka radi. Odluka je tvoja kako postupiti, procijeni, ti si najbliža situaciji. Padaju mi na pamet vijesti s ružnim ishodima jer su roditelji hranili bebu veganski, jer mama nije znala da novorođenče nije dovoljno hraniti svakih 8 sati, jer je mama anoreksičarka izgladnjivala bebu da ne bila debela....itd.. Tada očito nije bilo nekoga iz blizine da progovori umjesto djece.
    Ovo navedeno vjerojatno nije toliki ekstrem, ali da je najbolje za bebu, svakako nije.
    Zašto to mama radi:
    1. nema novaca za AM? Ne vjerujem da je to, jer onda ne bi odbijala pomoć i rekla ''Što ti znaš, šuti, kuš..''
    2. nije svjesna da ne radi dobro? Onda svakako treba savjet pedijatra, a ako je njemu svejedno, onda njega treba nekome prijaviti.
    3. nije joj stalo što ne radi dobro? Ovo je najzeznutije, jer će odbijati svaki savjet, a tko je u mogućnosti promijeniti nešto, ne znam. Patronažna sestra? Suprug? Rodbina? Liječnik? Neki centar?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam jednom vidio kako žena u dizela toči bezolovni... aloooooo... jel da otvorim novu ili vas mogu zamolit za komentar u ovoj temi?!?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Je li i malo limuna stavila ?????

Ne zezam, to je isto (s malo limuna) moja sveki davala mom mužu! Ostala sam bez tekstam glasno se zgrozila ( a to čak nje bilo 40-ih nego '75.). UŽAS!
    A da ja dođem malo popričati s tom tvojom susjedom? Argument da ona ima 33 godine i troje djece joj kod mene ne bi pomogao s obzirom da i ja imam 33 godine i troje djece i ovo od godinu dana još uvijek sisa...
    Ajme majko moja mila....Mislim ja se zgrozim kad netko NE ŽELI dojit pa bebi kupuje najjeftinije mlijeko koje postoji (pa daj se onda potrudi bar kupiti nekaj kaj nije najveći šrot na tržištu), ali ovo mi je stvarno dno dna. Ne miješam se inače u tuđe stvari ali ovoj bih svašta rekla!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 16.10.2011. at 22:18

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    tvojoj susjedi bih
    preporučila razgovor sa pedijatrom , obzirom da ne hrani djete adekvatnom hranom, te može doći do ozbiljnih zdravstvenih problema.

ostalo ne bih komentirala.
    Potpis.

Ako je cilj pomoci bebi, onda je pocevsi od uvodnog posta, pa na dalje, uz casne iznimke, sve ovo prilično kontraproduktivno.
    Ako je cilj jutarnji/story/big brother/senzacinalno/itd. u sličnom tonu, onda samo dajte.

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pa ako joj je to treće dete onda ima pravo i na besplatno AD.
    Šta stvarno,nisam to znala,prva riječ!Kako to?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kolko ja znam treba otić patronažnoj sestri i zatražit, možda treba i neka potvrda od pedijatra, pitajte .

Inače osobno to nisam koristila, ali znam neke koji jesu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jelena.o to ti nije točno, moraš biti na nekakvoj socijali za to, nekih 1200kn po članu kućanstav ja mislim...Ali neka svakako provjeri, aj sam to načula jer su i meni govorili da imam pravo (meni to nije trebalo pa se nisam baš interesirala, ali sam usput čula ovu info)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da nije ( ali nek provjeri) jer je mogla dobiti to i žena od jednog dobrostojećeg advokata,ali je ona odlučila ipak dojit dete.

znam da je jedini uvjet troje ili više dece. U svakom slučaju nek pita tamo svoje nadležne i patronažu,oni buju dali najbolji odgovor

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    1. nema novaca za AM? Ne vjerujem da je to, jer onda ne bi odbijala pomoć i rekla ''Što ti znaš, šuti, kuš..''
    2. nije svjesna da ne radi dobro? Onda svakako treba savjet pedijatra, a ako je njemu svejedno, onda njega treba nekome prijaviti.
    3. nije joj stalo što ne radi dobro? Ovo je najzeznutije, jer će odbijati svaki savjet, a tko je u mogućnosti promijeniti nešto, ne znam. Patronažna sestra? Suprug? Rodbina? Liječnik? Neki centar?
    1.Novca imaju i više nego dovoljno,zive na grbači njenih roditelja,imaju dobar dječiji doplatak,imaju porodiljni,njen m radi...
    2.Pedijatra boli uvo za našu dijecu,ja bila u savjetovalištu,kad je došla neka mama s bebom od mijesec dana i rekla da je hrani s mlijekom(kravljim)i keksom,jer kao beba je stalno gladna,a on ništ ni A ni B,baš ga briga
    3.Da joj neko kaže da radi krivo nema šanse,suprug i rodbina je podupiru,a patronažnu je odbila....a centri su i tak pretrpani puno važnijim slučajevima od ovog....

Sve u svemu nažalost,nema pomoći!A nemoš pomoć nekom ko tu pomoć ne želi!!!

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jelena ja ću to danas ispitat u czss pa ću je pokušat nagovorit da si ode to napravit!Hvala

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Je li i malo limuna stavila ?????

Ne zezam, to je isto (s malo limuna) moja sveki davala mom mužu! Ostala sam bez tekstam glasno se zgrozila ( a to čak nje bilo 40-ih nego '75.). UŽAS!
    A da ja dođem malo popričati s tom tvojom susjedom? Argument da ona ima 33 godine i troje djece joj kod mene ne bi pomogao s obzirom da i ja imam 33 godine i troje djece i ovo od godinu dana još uvijek sisa...
    Ajme majko moja mila....Mislim ja se zgrozim kad netko NE ŽELI dojit pa bebi kupuje najjeftinije mlijeko koje postoji (pa daj se onda potrudi bar kupiti nekaj kaj nije najveći šrot na tržištu), ali ovo mi je stvarno dno dna. Ne miješam se inače u tuđe stvari ali ovoj bih svašta rekla!
    Ma neznam jel stavlja limuna stvarno,al kaže moja majka da je to jako opasno!Ak slabo popržiš brašno-grčevi,ak previše-proljev!Tak da postoji mogučnost da beba dobije zapljetaj crijeva!Neznam kolko je istina al ja se nikad nebi u to upuštala!Išla sam jutros do ljekarne i kupila joj 3 kutije H......!Nadam se sam ak bude to davala maloj,da bebač neče više ni prismrdit tom brašnu!AK JE MALA NIJE BLESAVA!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mlada.majka prvotno napisa Vidi poruku
    Sve u svemu nažalost,nema pomoći!A nemoš pomoć nekom ko tu pomoć ne želi!!!
    sve si rekla.
    prestrašno, s tim prženim brašnom!
    (nevezano, jučer sam čuvala tuđu četveromjesečnu bebicu. smućkala joj adaptirano kad je bilo vrijeme za klopicu, uzela ju u naručje i zamalo izvadila sisu )

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    ak te to tješi, moja mama je odhranjena na brašnu i vodi i normalna je. ali ona je rođena 46te i ničeg drugog i nije bilo. ne kužim da to može danas nekom pasti na pamet...
    Hvala Bogu. Meni je ovo jedina utješna stvar u cijeloj ovoj priči. Da će mala preživjeti i biti koliko-toliko zdrava. Valjda je tako hranila i stariju djecu.

Kod auta to ne ide tako, jel' da Moover? Moj tata je prije par godina kupio benzinaša, nakon što je niz godina vozio dizelaša.
    I šta misliš, da ga nije na prvom tankanju napunio dizelom? Je. Užas, koje ispumpavanje, sto problema.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako beba živi ako od nutrijenata dobiva samo energiju, i ništa više?. Meni je ovo zastrašujuće...Valjda postoje zalihe u organizmu koje se iskorištavaju. Nema bjelančevina, nema masti, nema vitamina, nema minerala...
    Meni se čini da bi trebala postojati neka zaštita novorođenčeta u ovakvom slučaju, nije mi ovo domena "tuđe dijete, tuđa briga".

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Kako beba živi ako od nutrijenata dobiva samo energiju, i ništa više?. Meni je ovo zastrašujuće...Valjda postoje zalihe u organizmu koje se iskorištavaju. Nema bjelančevina, nema masti, nema vitamina, nema minerala...
    Meni se čini da bi trebala postojati neka zaštita novorođenčeta u ovakvom slučaju, nije mi ovo domena "tuđe dijete, tuđa briga".
    ma naravno da nije, roditeljska je dužnost osigurati djetetu normalan i zdrav život, a ako to ne može zbog siromaštva, a htio bi, CZSS privremeno smješta djecu tamo gdje će im se to osigurati. Ovdje nije riječ o siromaštvu, nego o nekom obliku zanemarivanja.

No, kako je glupo u ovoj zemlji biti idealist i misliti da centri za socijalnu skrb i druge službe revno vode neku brigu o djeci,
    a ko tomu je to još i malo mjesto, i sto problema vezanih uz to,
    naša mlada mama napravila je najbolje što je mogla, pobrinula se da adaptirano stigne toj škrtici u kuću.
    Neka joj mlijeko stigne od bilo kuda, neka joj bude besplatno, samo da ga malecka dobije.
    mlada.majka -bravo za tvoj trud!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja ne vjerujem da će susjeda uzeti to AM. Ipak je ona najpametnija i zna najbolje, ima troje djece, svi se oko nje prave pametni, ovo što radi sad joj je sigurno jednostavnije.... da ne nabrajam, i gotovo sam sigurna da će se uvrijediti na ovaj pokušaj pomaganja. Nažalost. Baš me zanima.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    mlada.majka -bravo za tvoj trud!
    I od mene!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja ne vjerujem da će susjeda uzeti to AM. Ipak je ona najpametnija i zna najbolje, ima troje djece, svi se oko nje prave pametni, ovo što radi sad joj je sigurno jednostavnije.... da ne nabrajam, i gotovo sam sigurna da će se uvrijediti na ovaj pokušaj pomaganja. Nažalost. Baš me zanima.
    I meni se čini da si u pravu.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 17.10.2011. at 13:28

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mlada.majka, ja ću ti ponoviti da je njeno dijete njena briga.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

je, deaedi.
    ali na ono što je iznimno loše, a tiče se djeteta... nitko normalan ne može ostati hladnokrvan. pa čak i poduzeti nešto...
    ja joj ne bih "pametovala", čak ju ne bih upućivala ni pedijatru ni patronažnoj - nego bih ovo dvoje uputila na nju, ako bih baš išla poduzimati nešto.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Preagresivan pristup je uvijek kontraproduktivan. Tak ja slušam od susjede kak je sa 3 mjeseca prešla sa AM na ono iz tetrapaka. Pa pametno pitam kaj joj je pedijatar na to rekao, a ona sva u čudu: pa nisam mu rekla, garant bi se derao na mene da nisam normalna.
    Zaključak: ne možemo svakog spasit, a neki očito znaju da rade krivo, ali ih ipak nije briga.
    Posljednje uređivanje od Zrina : 17.10.2011. at 13:41

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja joj ne bih "pametovala", čak ju ne bih upućivala ni pedijatru ni patronažnoj - nego bih ovo dvoje uputila na nju, ako bih baš išla poduzimati nešto.
    I ja mislim da bi ovo možda bilo korisnije, jer je lako moguće da žena reagira ovako kako je sss napisala.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    i obveza,
    ne samo moralna, nego i zakonska.

To uključuje i djetetovo pravo na zdravlje i prehranu primjerenu dobi.

Ako se može. Ako ne može, društvo je dužno pomoći roditeljima da se djetetu osigura takva hrana (u ovom slučaju je to AD, sigurno ne bi nitko slao dojilju, iako bi se ovdje možda našla i koja dobrovoljka).

I ne agresivno, možda se samo potruditi da se dobije bespaltno to mlijeko, što se može dobiti za 3. dijete.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 17.10.2011. at 13:48

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    sve si rekla.
    prestrašno, s tim prženim brašnom!
    (nevezano, jučer sam čuvala tuđu četveromjesečnu bebicu. smućkala joj adaptirano kad je bilo vrijeme za klopicu, uzela ju u naručje i zamalo izvadila sisu )

možda bi nekaj i poteklo

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

možda, ali samo suze - nakon 5,5 godina nedojenja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

onda je vrijeme za novo!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i ja napisao, samo drugim rječima...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moover, tvoje riječi su bile još brilijantnije. Ti si sugerirao ispumpavanje želuca nakon svakog obroka brašna i vode.

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[/QUOTE]
    Moram vam reč da je uzela AM jer joj ga nisam ja odnela, nego moja šogorica koja s njom o tom nije razgovarala,a i dosta su si dobre!Ja mislim da sam joj ja to donela da bi me sterala .....Rekla je kao da je to dobila,al ona nije koristila,pa da ne propadne....ko zna oče ona to koristit,jer ona nesmatra da je to čudno što maloj daje brašno....Javim vam kad budem znala još nešt....

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nena-Jabuka,Vartex HVALA!!!!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bebici se sigurno može pomoći, ali je pitanje je li to za tebe previsoka cijena. Ako pedijatra boli uvo za vašu djecu, postoji instanca i iznad njega, Ministarstvo zdravlja, kojemu ga se može prijaviti da se oglušio na prijavu o neadekvatnoj njezi novorođenčeta, postoji i CZSS, pa ako se lokalni centar ogluši, ima instanca i iznad njega. Nakon svega toga vjerojatno bi te u gradu izbjegavali, čudno gledali, pomalo te se bojali, ko zna šta bi bilo.
    Ne vjerujem da bebicu majci oduzeli, vjerojatno bi dobila neku opomenu.
    Ni meni ta nesretna bebica ne izlazi iz glave, ako ništa, bar ću se pomoliti za nju da joj takva prehrana ne ostavi težih posljedica...
    Ta mater nije neznalica, već je bahata, to je najgore u ovoj priči..
    Ja bi rado da nešto poduzmeš, ali ja nisam u tvojoj koži...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mlada.majka prvotno napisa Vidi poruku
    Nena-Jabuka,Vartex HVALA!!!!
    Ma ništa

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moram vam reč da je uzela AM jer joj ga nisam ja odnela, nego moja šogorica koja s njom o tom nije razgovarala,a i dosta su si dobre!Ja mislim da sam joj ja to donela da bi me sterala .....Rekla je kao da je to dobila,al ona nije koristila,pa da ne propadne....ko zna oče ona to koristit,jer ona nesmatra da je to čudno što maloj daje brašno....Javim vam kad budem znala još nešt....[/QUOTE]

Ajde, super, javi.
    Upotrijebi još malo lukavstva pa neka joj ta šogorica dojavi i da može besplatno zatražiti mlijeko.

Stvarno mi je žao tog djeteta, pa bebica ima tek 2 TJEDNA, ne mjeseca (iako je i tada strašno), ili godine.

Nije to sada naše trkeljanje i pametovanje o nijansama u odgoju kao na filozofskom ili izazovima roditeljstva, određivanje granica TV-a, igračaka i sl.
    Ovo je stvarno bahato ugrožavanje zdravlja bebe, ubitačna kombinacija neznanja i bahatosti.

To da nije naša briga, i da se uspoređuje s brigom za tuđi auto, neću prihvatiti.

Petljati se iz čista mira po parku u to sisa li neko dijete dudu ili jede li čokolino nije isto kao reagirati na nasilje nad djetetom, zlostavljanje bilo kakvo.
    Na to smo dužni reagirati, ponovit ću opet, i po zakonu smo to dužni.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ali po zakonu nismo dužni otvarati teme na forumu...

ak je žena smuljala dvoje djece bijelom tekućinom koja liči na mlijeko, smuljat će i treće... logikom - vidi ovo dvoje, ništ im nije, zdrava su i fino ugojena...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mozda pripremi ad pa vidi da je to daleko lakse smuckati, nego prziti brasno

bas me zanima kako to po noci izgleda.

Nadam se da ce bebica biti dobro.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja već dva dana razmišlajm o ovome i stvaaaarno ne razumijem. Brašno! I još preprženo! Pa je li bi vi to jeli? Daj zamisli!! A ne bebica od dva tjedna! Pa ta žena je po meni totalno luda! Mica mala

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uh, još jedna zgraž tema...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •