Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Jesam ja luda ili....????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Nena-Jabuka što me opet braniš pred ovim nesretnicima(svaka čast iznimkama),koji samo znaju pljuvat po mojim dobrim namjerama.Ja sam samo htjela pomoć od vas iskusnijih,mislim možda se neka od vas srela s nečim sličnim...al ono same kritike,al dobro!!A ono za neadekvatnu prehranu,to je istina,jel mi je prije koju godinu rekla da je starijeg sina s 3 mj.hranila janjetinom...onda me to nije diralo(jel bilo je to kad sam imala 17)al sad se tog često sijetim!!!Pa eto preživio je!Al nije u tome stvar,djecu ne donesemo na svijet samo da bi preživila...nego da im pružimo maksimalno od sebe...Evo jednog njezinog zaključka,koji je donjela kad smo o tome raspravljale...
    Ona kaže da bi bolje maloj svaki drugi dan kupila po jedan bodi,majicu,hlačice nego bacala u vijetar 30kn za AD,pa onda vi recite??A nije da mala nema robe!Potrošila je na nju 1000 i 1000kn i prije nego što se rodila,a sad joj je novac za AD,bacanje u vjetar...
    Nena-Jabuka pozzz,javim kako ide dalje...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mlada.majka prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Nena-Jabuka što me opet braniš pred ovim nesretnicima(svaka čast iznimkama),koji samo znaju pljuvat po mojim dobrim namjerama.Ja sam samo htjela pomoć od vas iskusnijih,mislim možda se neka od vas srela s nečim sličnim...al ono same kritike,al dobro!!A ono za neadekvatnu prehranu,to je istina,jel mi je prije koju godinu rekla da je starijeg sina s 3 mj.hranila janjetinom...onda me to nije diralo(jel bilo je to kad sam imala 17)al sad se tog često sijetim!!!Pa eto preživio je!Al nije u tome stvar,djecu ne donesemo na svijet samo da bi preživila...nego da im pružimo maksimalno od sebe...Evo jednog njezinog zaključka,koji je donjela kad smo o tome raspravljale...
    Ona kaže da bi bolje maloj svaki drugi dan kupila po jedan bodi,majicu,hlačice nego bacala u vijetar 30kn za AD,pa onda vi recite??A nije da mala nema robe!Potrošila je na nju 1000 i 1000kn i prije nego što se rodila,a sad joj je novac za AD,bacanje u vjetar...
    Nena-Jabuka pozzz,javim kako ide dalje...
    Tako je M.Majko! Vidiš da ti ja dobro kažem! Još bude i ta tvoja AD prodala! Ma kakve bodiće i majce će ona maloj kupiti, pa valjda ima od dvoje starijih odjeće, ona - tako "iskusna" majka!? Inače draga, u potpunosti te razumijem i razumijem tvoju zgroženost nad prizorom i nad saznanjem s čime hrani svoje novorođenče... :mad:
    Znaš, to kao da bi mi rekli za svoju djecu da nam je skupo i da nam se ne isplati kupiti im npr. voće, povrće, meso, žitarice, mlijeko, pa da ih samo šopamo sa suhim kruhom i vodom, ko pajceke... Preživjeli bi sigurno, možda bi se i vrlo lijepo zaokružili na oko, ali zdravo nebi bilo nikako. A mi bi sigurno bili na dobitku financijskom... Prestrašno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •