-
iscjedak iz rodnice
Zadnjih nekoliko dana primjećujem zelenkasti obilniji iscjedak kod moje curice, a ne znam uzrok. može li to biti od njene prehlade? Do sada to nikad nije imala niti bilo kakvih problema oko toga. E, da unazad mj dana piški i kaka bez pomoćne daske, ja joj brišem sve nakon toga i peru se rukice. Doduše ne znam kak to rade u vrtiću. Imate li kakva iskustva?
-
Moja je curica imala takav iscjedak dok je još pelenu nosila, i prije godinu dana starosti. Ja se naravno isprepadala, čak smo i briseve napravili i nije bilo ništa. Ni pedi mi nije znala reči od čega je to bilo. I sad, kad joj je 7 godina dešavaju se periodi kad ima taj iscjedak i onda prođe samo. Konsultuj pedijatra svakako.
-
mi smo radili bris kad je L krenula u vrtic sorry zaboravila sam o cemu se tocno radilo ali je dobila kremicu apotekrsku i jos neku laganu antibitsku 5 dan ai proslo. Zelim da i vama sto prije prodje.
-
Nakon mjesec dana bez iscjedka, dobila je opet i pedijatrica je tražila bris. Dok sam čekala nalaze mala je sjedila svako jutro i večer u kamilici na preporuku pedijatrice(tako joj je prošlo zadnji put), i bilo je bolje. Nalazi pokazuju da nema nikakav problem i ja sam sretna, ali pedijatrica je zabrinuta. Evo danas opet iscjedak prljavo žute guste tekućine. Brišem kantarionovim uljem i imamo češću higijenu vagine. Ne znam kako i što poduzeti dalje? Primjećujem da joj se to javlja kad je šmrkava i u padu imuniteta. I prvi put iscjedak je bio sličan sa pojačanom zelenkastom bojom.
-
Osoblje foruma
nama je djecji ginekolog rekao da je to cesta pojava uslijed prehlade (kapljicna infekcija?), da one jos nemaju hormone koji bi ih stitili pa kako imaju smrkljav nos, tako isto imaju iscjedak, iz istog razloga.
bilo je to davno, pa ne znam vise od rijeci do rijeci.
uglavnom, znalo se pojaviti uz prehladu tokom narednih godina, nisam nista poduzimala jer joj je posjet ginekologu i uzimanje brisa prosao traumaticno.
kako doslo, tako proslo.
-
i kod moje curke se to desilo već par puta, traje kakav dan i ode samo od sebe, briseve nismo radili, spomenula sam pedijatru-rekao je da to nije ništa. ipak svaki put napravim nalaz urina jer je imala već urinoinfekt i uz njega je tad imala takav iscjedak, ali i urin je ovih zadnjih puta bio ok.
čitala sam negdje da se taj iscjedak može pojaviti iz zbog majčinih hormona ako curka još doji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma