Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: navlaka za trosjed- preporuka krojača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno navlaka za trosjed- preporuka krojača

trebam nekog dobrog krojača (i ne preskupog) koji bi nam napravio navlake za kauč.
    navlake koje su lijepe i ne izgledaju kao zgužvani kaos ili nabačena deka po kauču.

one na koje nailazim po katalozima i trgovinama su uvijek za manje trosjede od našeg.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bas je bila potraga za jednim takvim,zena siva sa dekorima i radi to profesionalno trenutno je kaze u guzvi...
    od kakvog bi materijala navlake?ako je kauc ravnih linija to nije problem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam te isto htjela pitati kakav je linija kauča kao eki3
    prije nekoliko godina sam htjela šivati navlake za kožni namještaj, ali jedna krojačica je bila poštena - došla je vidjeti kauč i odmah mi objasnila da bih navlaku za običan trosjed i dvije fotelje jako puno platila (kauč nije imao ravne linije i navlaka se nije imala za što uhvatiti tj. gume se nisu mogle nigdje zakvačiti; sve bi se skidalo, pa bih morala stalno navlačiti, popravljati ... )

druga dva krojača su rekli da će mi sašiti bez problema - cijena je bila oko 3000 kuna s materijalom nikakve posebne kvalitete (mislim da je oko 10 metara potrebno za trosjed)

naravno više sam vjerovala prvoj krojačici i na kraju smo kupili novi kauč koji je koštao malo više od ponuđene cijene navlaka

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ravne su linije, eki pričat ćemo o tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •