kako kuburim s prostorom privatnih poruka zanima me, kada pošaljem poruku, ako je odmah izbrišem, prije nego ju je primatelj pročitao, hoće li ona biti isporučena primatelju?
kako kuburim s prostorom privatnih poruka zanima me, kada pošaljem poruku, ako je odmah izbrišem, prije nego ju je primatelj pročitao, hoće li ona biti isporučena primatelju?
rekla bih da hoće.. jer što sa slučajem kada uopće ne čuvaš odlazne poruke, budu dostavljene onom drugom, samo tebi ne budu na fajlu
evo možeš testirati pp, pošalji meni![]()
evo jesam
poslala i odmah obrisala
ma prije je bila ona odlazna mapa, pa sam znala kad je netko preuzeo poruku
ja se teško navikavam na nove stvari
iako nisam ispod `70
tenx anchie76
još jedno pitanje
često mi se komp zbloka na rodi, posebno na pp
napišem post, a kažem posebno je to izraženo na pp, poštaljem da bi ga pogledala, i onda se zblokira, i to traje i po desetak minuta, i kada se odblokira napisani tekst bude gore, ali ga više nema u okviru u kom sam pisala
to mi se dogodilo sad kad sam pisala gornji post
onda ga ja kopiram, zaljepim u ovaj okvir u kom se piše, ali tekst bude pomaknut u desno
Ja sam jedna malo starija mama ( i baka) i nikako da skužim kako poslati privatnu poruku.
samo da nadopunim anchie, nemaju tu opciju dok je ne steknu aktivnošću na forumu, da ne bi ispalo da novi korisnici nikad neće imati tu mogućnost