-
Casica..
Ajme cure, pamtim sve. A kad se navucete, sve cu vam to ponovit kaj ste pisale
Daklem. Isprobala.
Prvo velicina. Dosta veliko djeluje. Dugacko je cca 5 cm (oblik obrnutog stosca). Sirina grlica s gornje strane je otprilike kao kad skupis jagodice palca i kaziprsta (ovisi i o tome kolko duge prste imate). E, a sad kad ste to sve isprobale (a dam se kladiti da jeste..
) slijedi moj dojam. To je neki mekani i fini silikon koji se jaaako lako savija. Kad stavljas ga presavines dva puta (tad je sirine obicnog tampona) i nevjerojatno kako samo uklizne unutra!! (definitivno lakse nego obican tampon!). Ima neki sistem da se napravi poluvakuum pa to kad udje vise ne mrda. Ono sto najvise fascinira.. kad udje, vise ga uopce ne osjetis! (makar je mm na to komentirao, nemoj ti to samo precesto koristiti, da se ne razlohas
).
Meni je najveci problem bio skuzit vadjenje. Jer je poanta da treba taj vrh malo stisnuti prstima (da se oslobodi tlak, za to postoje neke sitne rupice na vrhu) i onda normalno izadje. sve je cisto, osim unutrasnjosti, naravno. ali mi je bilo ugodno. to je moja krv. i vidla sam ju i inace (a da ne spominjem da je imam i na rukama dok ispirem uloske.. ili ja nes krivo radim..), a ovak samo izlijem u lavabo, isperem i natrag!
Vrlo ugodno iznenadjena! Ja inace dosta volim tampone (odnosno ne same tampone, nego cinjenicu da se to unutra skupi, da ne osjetim kako mi curi medju nogama i onda jos sjedim na tome do prve prilike..) pa mi se ovo cini genijalna zamjena! Nazalost, koristila samo jedan dan, jer je 'prosla baba s kolacima'. Pa sad jedva cekam novu priliku
Ajd, slusam pitanja. I paljbu (moja mama samo zakolutala ocima..) 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma