Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kako presnimiti DVD putem Nero programa?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako presnimiti DVD putem Nero programa?

Znaci, zelim presnimiti DVD koji sadrzi videosnimku, nije zasticen i trebala bih ga moci presnimiti.

Za presnimavanje zelim koristiti Nero program. Moze li me netko od pocetka provesti kroz proceduru?

Hvala!

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ubaciš dvd koji želiš presnimiti u komp, u Neri stisneš opciju Nero Express,
    zatim klik na Image, Project, Copy.
    Odabereš Copy disc.
    Ako presnimavaš na drugi dvd, u polje Destination Drive stisneš isto kao što piše u Source drive (bitno da ne stisneš Image Recorder). Odrediš si brzinu presnimavanja (ja ne biram opciju Maximum), zatim koliko hoćeš kopija
    i dolje desno stisneš COPY.
    Kad završi prvi dio presnimavanja, sam te komp traži da ubaciš PRAZAN DVD. I to je to.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa Vidi poruku
    Ubaciš dvd koji želiš presnimiti u komp, u Neri stisneš opciju Nero Express,
    zatim klik na Image, Project, Copy.
    Odabereš Copy disc.
    Ako presnimavaš na drugi dvd, u polje Destination Drive stisneš isto kao što piše u Source drive (bitno da ne stisneš Image Recorder). Odrediš si brzinu presnimavanja (ja ne biram opciju Maximum), zatim koliko hoćeš kopija
    i dolje desno stisneš COPY.
    Kad završi prvi dio presnimavanja, sam te komp traži da ubaciš PRAZAN DVD. I to je to.
    Hvala!!
    Nero me nesto zafrkava, jedan sam uspjela presnimiti, drugi nikako jer kad me trazi da ubacim prazan DVD, nikako da pokrene snimanje, ostavlja poruku da se ubaci DVD bez pokretanja (naravno, ubacila sam odgovarajuci DVD, tako da na kraju ja odustanem... ).

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

e, da, kad tehnika krene zafrkavati narod
    imam i ja svu silu dogodovština, za poluditi.
    nekad nakon restartanja kompa sve proradi (a nekad ni tad).

ako neće ni sada, presnimi na komp pa onda preko opcije DATA u Neri presnimi na dvd.
    ali o tom potom, nadam se da će ti sada raditi.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma radilo se o baletnoj predstavi moje E., nisam mogla naci kupljeni DVD pa sam posudila primjerak od njene kolegice.
    Nero koristim slabo, i cijelo vrijeme me bila frka da ne bih slucajno formatirala njen primjerak DVD-a, pa rekoh, idem traziti korak-po-korak upute.

I jedan primjerak presnimim, a drugi - htjela sam si napraviti jos jedan za backup - nikako.

Na kraju sam odustala od tog drugog primjerka, vratila original, pa sad imam samo jedan (moj) primjerak.

Kad presnimavam na komp (za backup), kojim putem idem?
    Jer Nero me trazi da ubacim drugi DVD. I onda nikako da pokrene snimanje. :/

U svakom slucaju - puno ti hvala, spasila si me! :hug:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zdravoseljačko rješenje - probaj si prebaciti sadržaj dvd-a na hard disk ili na eksterni hard disk, pa onda eventualno presnimi ponovno na prazni dvd kao i bilo koji drugi sadržaj.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravoseljačko rješenje - probaj si prebaciti sadržaj dvd-a na hard disk ili na eksterni hard disk, pa onda eventualno presnimi ponovno na prazni dvd kao i bilo koji drugi sadržaj.
    To sam prvo probala.
    Ne priznaje zdravoseljacka rjesenja.

Ukratko: odbija pokrenuti kopirano-zalijepljeni fajl, javlja gresku o nekompatibilnosti, trazila sam i kompatibilan program ali nije pouzdan za downloadiranje u komp.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Znači, uspiješ presnimiti po sistemu copy-paste, ali ne možeš pogledati snimljeno?
    Možda je stvar u programima kojima gledaš snimljeno. Meni neke stvari ne pokreće Windows Media Player nego Powerdvd, pogledaj http://en.softonic.com/s/powerdvd/windows-7

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mrkvice, hvala, provjerit cu.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nema problema. Nisam nikakav stručnjak, ali ako je pomoglo super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu