Upravo tako, da malo razmijenimo iskustva što gdje i zašto baš tamo kupujemo. A i dosadno mi je jer mirujem.

Primjerice, u markiranim trgovinama kupujem kad su snjiženja jer su cijene u sezoni "boli glava", a volim da i L i ja imamo koji lijep komad odjeće. Na placu kupim pamučne gaće, bokserice, potkušulje (najčešće naših ili susjednih proizvođača), donje dijelove trenirki za nošenje po kući, neke ljetne pamučne topiće. L još do sad nisam na placu ništa kupila. U Lidlu smo otkrili kvalitetan donji veš za nju po povoljnim cijenama, dosad sam znala bodiće, čarapice kupiti u Intersparu. Plodinama. Znam kupiti robu i u no name trgovinama naših proizvođača i bila sam zadovoljna cijenom i kvalitetom. Na cesti od Romkinja još ništa nisam kupila (nekako me živcira što me takoreći vuku za rukav), iako moja sveki za sebe zna kupiti grudnjake, neke majice za sitnu lovu. A u second hand trgovinama još nisam bila, pa me i zanima isplati li se u njih ući.
U posljednje me vrijeme privlači forumska burza, ali ne znam koliko je pouzdano nešto kupiti a ne probati.

Jesam li bila dovoljno precizna s odgovorom, Sorciere?