ja sam imala sličan problem, ali je sve počelo malo ranije, ubrzo nakon poroda. isto me boljelo oko reza, ali sam imala i temperaturu. u pravilu mi je temperatura skakala svaki put nakon neke "jače" fizičke aktivnosti (tj. krenula sam se ponašati normalno, kao da nisam imala carski, a onda sam shvatila da to tako ne može). i tako je to trajalo 2 mjeseca, dok nisam došla do stanja totalne iznemoglosti (doslovno nisam mogla ustati iz kreveta). otpremili su me u bolnicu, i išla sam na cijeli set pretraga. na uzv-u su ustanovili da mi je pukao unutarnji šav, i da je tu krvarilo, ali srećom nije nastala fistula (da je bila fistula, slijedi otvaranje reza i čišćenje). kod mene je svaka pojačana fizička aktivnost izazivala novo krvarenje i lokalnu infekciju - od tuda temperatura. totalno su mi se poremetili parametri zgrušavanja krvi, pa sam morala ići i na scintigrafiju pluća + uzimati heparin. za svaki slučaj su i punktirali mjesto puknutog šava (ništa ne boli, cijelo tkivo okolo šava je bilo totalno neosjetljivo). dobila hrpu antibiotika.
eto... ne tvrdim da je to kod tebe, ali mislim da ti je običan uzv šava prvi korak ukoliko želiš rješavati problem.