Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: jesam li loša mama?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisi loša mama. Svom djetetu si najbolja mama.

A svekrva ima najbolje namjere, ali na svoj način... Nemoj svoje dileme rješavati s njom, nego s mužem, na fini način... Pošalji muža s djetetom k njoj i bit će sve ok. Nek ONA nosi dijete tu i tamo, a ti se odmaraj. Ja sam tako radila (silom prilika, zbog problematične druge trudnoće) i sva sreća da jesam, jer je ta ista svekrva zlata vrijedila kad sam završila u bolnici na čuvanju trudnoće. S vremenom će sve doći na svoje mjesto. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala cure! Zadnjih 5 dana beba odbija da jede sve osim mlijeka i dorucka kojeg pojede puno manje nego inace. Od jucer ju je uhvatila prehlada, cak je imala i male temperaturice (37.4). Ne znam da li je trabm "tjerati" da jede ostalo ili da je pustim dok joj ne dođe opet da jede voće i rucak?

Ma nezgodno je kad je nekome to posao cijeli zivot bio - ja se dosta toga ne slazem s njom jer se ona prema svakome (svojoj djeci, drugim unucima) ponasa kao u vojsci... ne bi volila da mome djetetu tako bude. Nisam protiv strogosti- to nikako, al ne previse.

A sta kazete za ovo plakanje kad joj nesto ne dam ili kad je spustim u vrtic? Kako se tu postaviti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •