-
tražim bademe, lješnjake, orahe
da li netko zna neko gospodarstvo, obitelj koja ima domaćih badema, lješnjak, oraha za prodati
orahe je malo lakše naći, ali bademe i lješnjake, nema šanse...
kupila bih po 1kg
hvala vam puno
da li itko kupuje negdje drugdje osim konzuma, mercatora i inih dućana
-
-
Ove godine cijena oraha u dućanima izjednačila se s cijenom badema i lješnjaka, oko 100 kn/kg. Na placu su domaći orasi 50-60 kn/kg, što je isto čudno (da su jeftiniji).
-
ne kužim, što je čudno?Uvijek je bilo da su orasi najjeftniji, pa lješnjaci, i bademi najskuplji
-
Da, tako je na placu, ali u dućanu je cijena podjednaka.
-
imam ja kontakt za orahe, poslat cu pp
-
Kupim bademe u ljusci po 30 kn/kg. Sigurno su domaći i dobri. Stanem ih čistiti i ispostavi se da sam iod kile u ljusci dobila 25 dkg oljuštenih. Skuplje i mukotrpnije ne može.
-
nema misterije. dućani nabavljaju hranu na veliko, iz dalekih zemalja i uzgoja koji je umjetno reguliran i otprilike ima isti urod svake godine, pa mogu oblikovati cijenu po želji.
na placu ako kupuješ domaće cijena ovisi o mnogo faktora, a između ostalog i o godišnjem urodu. prošle godine oraha gotovo i nije bilo i cijena im je skočila - bili su i po 100 kn, ova godina je bila jako dobra za orahe i sada su jeftiniji jer ih ima mnogo, pa su po 60 ili čak 50 kn. i to je to.
-
u rijeci 80,00 kn/kg
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma