-
Rdjenje kasica na majcinom mlijeku
Kak nam se blizi pocetak dohrane pocela sam se izdajati i spremati u zamrzivac e sad me zanima kak da napravim na svom mlijeku npr rizine pahuljice ili neke žitarice? Koliko omjer mlijeka i zlicica zitarica ili mogu i voce i povrce stavljati unutra??
-
sve radi na vodi, iscijedi pa dodaj svoje mlijeko
u to možeš stavljati što želiš, prateći naravno tablicu dohrane
no nije mi jasno, ti se izdajaš zato da bi imala mlijeka za staviti u hranu ili što?
mislim, to nije potrebno, dijete neka nastavi cicati
žitarice radi na vodi, dodaj voćku kad neku uvedeš, neko povrće ili daj sve samostalno, ma kako god
-
DA ja izdajala da radim na mlijeku sve sto pise s mlijekom al nemogu izdojit puno
-
ja isto nikad nisam mogla puno izdojiti, pa sam odustala od tih zaliha.
kašice sam radila na vodi ili u kuhanom voću, npr s jabukom/kruškom/šljivom, sve to što je već za kompot.
ako me kužiš. kuham npr neku žitaricu s jabukom u vodi, poslije miksam.
ili kuham samo u vodi pa dodam voćku.
a mliječno su dobijali jedino sisajući.
-
ne trebaš to raditi, neka ti dijete lijepo cica kao do sad, a radi ovako kako sam ti gore spomenula
-
eto vidra ti još bolje odgovorila u međuvremenu
-
Malo janje, ako uspije s sto izdojiti mozes skuhati na vodi kasicu, onako malo guscu pa naknadno dodati svoje mlijeko. Tako sam ja svojima radila kada im neko povrce bas i nije bilo po volji, dok bi stavila malo svog mlijeka pojeli bi.
Ali,cure su ti dobro napisale, ako se i ne mozes izdojiti nema veze, dobiti ce mlijeko sisajuci
-
OOOOh super hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma