Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Pitanje za šivačice :)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Pitanje za šivačice :)

Definitivno najbolje/najslađe pelene su mi ove iz kućne radinosti. E sada... vidim da vi ugl. uz šivanje i naručujete pelene izvana pa me zanima zašto. Volite raznolikost? Niste u potpunosti zadovoljne svojima? Ne stignete sašiti koliko vam treba? Nešto pedeseto?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim da skupljaju različite krojeve

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kao što rekoh - krojevi

hildegard, daj se uključi u temu!

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da s vremenom postajemo i frikovi pa nam nikad nije dosta.
    Al prvenstveno me zanima do kakvih su sve zamisli došli "dizajneri" platnenih pelena. (Čovječe kak to zvuči "dizajner platnenih pelena" 8) )

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Laž, laž, laž

Ovisnost je to neodoljiva, vjeruj meni, a nisam još ni počela šivati, samo skuplja materijale ko hrčak... i krojeve

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme.... ja sam onda umislila da sam pametnija od svih. Sašila jednu pelenu, napravila izmjene onog .pdf kroja, pročitala topike o šivanju pelena i to je to! Mislim da će slijedeća biti savršena 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

janocka, ja isto. svaka sledeca je sve bolja i lepsa!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A valjda je nekima i posebna draž ići na carinu po pelene
    valjda me nitko zbog ovoga neće mlotnuti....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Morala bi se ja naći sa coccinelom, da joj uživo pokažem svoju pelenu, da me spusti na zemlju....

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne moj se ženo družiti s njom, nećeš se nikad ovisnosti osloboditi vidiš kak je meni, ja razmišljam o četvrtom djetetu :shock: :shock: :shock: zbog pelena samo

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Cocci

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoces reci da nije bijela?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hm...dobro pitanje...u biti pelene sam pocela sivati prije nego sto sam rodila i isprobala ih pa nisam bila sigurna da li ce biti dovoljno dobre. pa onda iz znatizelje narucila i kupovala razlicite prizvodjace. a u biti su home made jednako dobre i dugotrajne kao i kupovne.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

i ja sam prvo pocela sivati, a onda malo pomalo kupovati, i to iz tri razloga: prvo, morala sam se uvjeriti da su moje dovoljno dobre u usporedbi s kupovnima (sto i jesu - meni su i bolje), drugo, sto sam zeljela imati i poneku AIO, a ovdje nema kupiti materijala za nepropusni sloj, te trece, sto bas nemam uvjeta da se posvetim sivanju pa ih nisam uspjela dovoljno sasiti.

doduse, osim sivanih, imam jos samo 4 vrste kupovnih - po nekoliko komada, i to sve one dostupnije i jeftinije, tako da ce mi neke od ovdje jako hvaljenih pelena ostati nepoznanica, premda bi me zanimalo isprobati ih. ali financijski si ne mogu priustiti narucivanje istih, a ne bih uzimala rabljene preko ebaya. s druge strane, za nekima od tih hvaljenih pelena uopce ne zalim. npr. ideje pocket pelene, pelene s unutrasnjoscu od mikroflisa, ili AIO s flisom izvana bas nisu po mom ukusu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam prvo sasila jednu pa drugu, trecu i tako 5 komada istih. svaka je bila bolja i bolja. onda sam experimentisala, sasila pocket, spolja frotir, unutra flanel, ulozak od starog peskira. ispala super. samo meni bas i nisu potrebne pocket, nekako mi je dosadno svaki put gurati ulozak, pa sam ostala na 2 komada takvih. i ovih 7 meni-nama cisto dosta. a za slike sam stavila link, slikala svoju prvu, ostale 4 su iste, malo je bolje usivena gumica oko nogu. i cesto su sve ili zamazane ili mokre, pa ne stignem uslikati. ako se setim, slikacu na mom modelu kad ga presvlacim, pa stavim.
    htela sam i ja da kupim neke "marke", al me muz pokolebao. rece: pa ove tvoje su i lepse, sto dajes tolke novce, mozes sasiti uvek, i sigurno ce biti bolje od ovih "kupovnih". i tako odustadoh...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo još jedno pitanje za mame šivalice

otišle mi neke gumice oko nogu na kamaris pelenama pa se mislim da je to bilo mijenjati.
    ali kakve gumice ste vi stavljale oko nogu na pelene iz kućne radinosti?

ja sam truba u tim stvarima pa molim detaljan odgovor

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prijedlog za šivalice - fotkajte ih i prodajte. ima puno mama koje bi sigurno naručile. imamo jednu mamu koja šiva sling (ja jučer dobila, mrak). zašto ne i biznis sa pelenama?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj buby prvotno napisa
    prijedlog za šivalice - fotkajte ih i prodajte. ima puno mama koje bi sigurno naručile. imamo jednu mamu koja šiva sling (ja jučer dobila, mrak). zašto ne i biznis sa pelenama?
    Može par komada - za prijatelje i pokoju forumašicu npr., ali velike količine više nisu lojalna konkurencija onima koji plaćaju porez državi. Naravno, osim ako misliš da si otvore obrt za šivanje pelena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •