Mogu li djeca besplatno na koncerte u Arenu?!
Tj. imamo dvije ulaznice za koncert Placida - dvoje odraslih, no jedno dijete od 8 godina bi ipak s nama ...
Hoće li nas vratiti ili će nas pustiti troje na dvije karte?
Mogu li djeca besplatno na koncerte u Arenu?!
Tj. imamo dvije ulaznice za koncert Placida - dvoje odraslih, no jedno dijete od 8 godina bi ipak s nama ...
Hoće li nas vratiti ili će nas pustiti troje na dvije karte?
ne vjerujem
mi smo išli na cirque du soleil, curka je onda imala 7 godina i morali smo imati kartu za nju
Ne, možda bi je pustili da je beba koja se nosi, inače nema šanse.
obično djeca do 6-7-8 godina mogu besplatno na neke koncerte (Lady Gaganpr) al uz pratnju roditelja
s tim da, iako je besplatna, djeca moraju imati papirnatu kartu koja se dobije uz kupovinu "odrasle" karte i na toj dječjoj ulaznici je cijena 0,00 kn
ko i za npr Medveščak - dječje ulaznica mora biti vezana za jednu odraslu ulaznicu iako su besplatne....
al najbolje nazovi Eventim, objasni situaciju i pitaj jel možete dobiti još jednu kartu za dijete
Ne. Ja i frendica smo vodile curke na Disney on ice prošle godine i morale su imati svoju kartu.
u eventimu su meni rekli da djeca do 6 godina mogu besplatno![]()
cirkus i Disney na ledu su mislim drugo - baš je pisalo da djeca moraju imati kartu - ipak su to dječje predstave
kupila bih ja još jednu, ali nema uz naše karte pa mi nema smisla da je karta odvojena
evo zvala Eventim - kažu predškolska dob ide besplatno i da nas neće vratiti s ulaza
sada bih još trebala nagovoriti dijete da kaže da ima 6 godina, a ne 8 ...mislim da će to biti najveći problem ...
cirque du soleil nije dječja predstava
i meni su isto tako rekli, do 6 besplatno
cura je onda imala 7.5 godina, ali je poprilično velika, nije mogla proći pod 6 godina nikako
ja se nisam usudila doći na ulaz i da nas vrate
sretno
Uf, i meni je prisjelo na cirque du soleil. Bilo nam je prvi put da kročimo u "arenu" i vjerojatno zadnji. Nek si ju požderu. Morao sam u onoj gužvi hopsati nazad do auta vratiti fotić jer štedljiva nazi gamad ne kani otvoriti garderobu gdje bi civilizirani svijet mogao odložiti stvari. Jako su mi se zamjerili.
Zanimljivo je da cirque du soleil na početku svojih predstava ima recitaciju gdje pojasne gledalištu da je slobodno fotkati, ali bez blica, uz napomenu “camera flash, artist crash”. Bio sam prije 10 godina na predstavi u Barceloni i to se nije promijenilo. Ta ekipa zna svoj posao, za razliku od sekuritate nazi frikova na ulazu.
OK, bolje da imaju kakav-takav posao nego da prodaju ciglu.
Sorry na ispucavanju. Sad mi je lakše.
pa nije tome kriva arena nego organizatori....
po meni je arena najbolje uložen novac u zagrebu
gdje bi se održavali takvi eventi?
u domu športova? uz dužno poštovanje ledenoj al ono je ruglo
da ne spominjem onu hrpu g*vana na maksimiru
samo je stvar politike što arenin potencijal neznaju iskoristiti do kraja
al tamo se održavaju koncerti, sajmovi, utakmice, skupovi, revije itd, itd....
i svaki organizator ima svoje uvjete i osiguranje.....
u ove tri-četiri godine, bila sam tamo na nekoliko desetaka koncerata,utakmica i sl, i nikad nisam doživjela nikakvu neugodnost....
mogli smo vrtiće dobiti i od love od predizbornih kampanja
Kad su se onomad prese.avali sa ciframa oko troškova za izgradnju tog rugla i troškova najma itd. napravio sam onako pi puta oko kalkulaciju koja je rekla da bi "arena" trebala biti rasprodana 5 dana u tjednu da uopće postane rentabilna. Sasvim sigurno je da sam fulao, ali uz sve što se u medijima čuje, nisam puno fulao.
Obzirom da tu dubijozu plaća Grad - da, to je upravo lova od koje je trebalo sagraditi vrtiće itd.
Veća megalomanska fetiš nebuloza je onaj mauzolej u Splitu. Katastrofa. (pitam se koliko su tamo sekuritate nabrijani)
i kak si prošla može se u predškolu ić i sa sedam
ja nemam problema za klince ni da kažu manje ni za više godina