Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: čupavi tapet emmezetta - iskustva

Datum pristupanja
    May 2006

Početno čupavi tapet emmezetta - iskustva

Treba mi velika dimenzija za dnevni.
    Zanima me kako vam se održava budući da je čupav.

Usisivač mi nije turbo, jel to problem?
    Imam usisivač na vodu ako će nekad trebat, dvorište prikladno za pranje tapeta također...

Opirala sam se tapetu u dnevnom, čini mi se da će biti bollje s njim. Kakvi su iz emmezette, prilično su povoljni

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Itko, ima li itko čupavi tapet?

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

imam ja čupavi tapet, nisam ga kupila u emezzete nego u drugom dućanu, moj nije veliki dimenzije su 1.60x140
    ja ti njega stavim na balkom i tresnem, super mi je jer tako sve ispada iz njega, dobar mi je za održavanje

ali...ja sam svoj kupila u dote, i on je cijeli čupav, ima tanke dlačice, i sve te dlačice mi po kući ispadaju, jako je osjetljiv a malena je stalno na njemu
    tako da ja pola dana provedem skupljajući dlačice po kući

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja imam ovaj http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma...haggy-design2/ i presavršen je, moj sauger isto nije turbo neki, ali sad sam ga u 9. fino isprašila i oprala- vani, i sad sam mirna do proljeća, sad samo sauganje, ali nije onak linjavi i spljošteni, fakat je gust i mekan, prezadovoljni smo- ps. imamo dva psa, koji se ipak povremeno izvale na njega,i 4 nećaka, a još je ko nov- star dvije god.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vidi točno koja je marka
    samo po podatku iz emmezette je upitno za zaključiti
    mi imamo iz lesnine, čudo je koštalo, lovili na akciji...
    no, ono što je bitno: znam za još dva iz lesnine --> jedan je super, jedan je koma
    naš se ponekad razmuca od vrha pojedine niti (imam debele) - pa to onda šišam
    ne znam točno, što je na kojemu pisalo - jesu li isti proizvođač, model....
    (iako su opisu svi vrlo slični, ako ne isti)
    žišku?
    izbjegavam ga saugati sa četkom, idem samo sa cijevi - malo duže traje, ali brijem da ga tako ne stružem previše

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj buby prvotno napisa Vidi poruku
    vidi točno koja je marka
    samo po podatku iz emmezette je upitno za zaključiti
    mi imamo iz lesnine, čudo je koštalo, lovili na akciji...
    no, ono što je bitno: znam za još dva iz lesnine --> jedan je super, jedan je koma
    naš se ponekad razmuca od vrha pojedine niti (imam debele) - pa to onda šišam
    ne znam točno, što je na kojemu pisalo - jesu li isti proizvođač, model....
    (iako su opisu svi vrlo slični, ako ne isti)
    žišku?
    izbjegavam ga saugati sa četkom, idem samo sa cijevi - malo duže traje, ali brijem da ga tako ne stružem previše
    http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma/tepisi/moderni-tepisi/7833/tepih-shaggy-bijeli/

o
    vakvi neki

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi imamo smeđi, kupili smo ga prije cca 2 godine i još je k'o nov. Mi ga tresemo, jer je nezgodan za usisavanje. Imali smo i mali bijeli i neslavno je završio (ne pitajte, uglavnom moja greška). Spominjem ga, jer sam taj mali prala ručno u kadi (iako je pisalo da se ne smije prati), jako se brzo prljao. Nakon pranja su mu vrhovi bili malo žuti, ali bolje i to nego crni

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imamo mi ovakav kao što ti želiš kupiti. Super je za održavanje, samo usisam. Nikad ga ne perem sama već kod profi perača tepiha. Izađe me sto i nešto kuna pranje, operu savršeno. I izvuku tonu smeća što ja ne mogu usisavačem jer padne do dolje. Super je što se ništa ne vidi da je prljavo na njemu, između usisavanja, sve propadne. Preporuka.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo mi ovakav kao što ti želiš kupiti. Super je za održavanje, samo usisam. Nikad ga ne perem sama već kod profi perača tepiha. Izađe me sto i nešto kuna pranje, operu savršeno. I izvuku tonu smeća što ja ne mogu usisavačem jer padne do dolje. Super je što se ništa ne vidi da je prljavo na njemu, između usisavanja, sve propadne. Preporuka.
    Ja se baš radi tog boldanog ipak nisam odlučila na kupovinu takvog tepiha.
    I ovako mi je muka kad se sjetim što sve ne mogu usisati.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uh tema za mene, useljavam u preuređeni stan i tepih me muči do bola, koji i kakav kupiti, M. puže i treba mi nešto što ću jednostavno održavati, tresnuti i naravno oprati više puta....e i da da je lijepi ... prijedlozi?

sorry na uzurpaciji teme
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 24.10.2011. at 00:43

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Moj stariji u sobi ima takav čupavi s dugačkim, debljim 'dlakama' žarko narančaste boje i super je. Samo ga usisavamo, a i malom puzavcu je zabavan i voli ga čupkat (premda ništa još nije iščupao)

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moj tapet je sve gori i gori, ne znam šta da radim s njim
    ima mjesec dana da sam ga kupila i već mi je pun kufer kupljenja dlačica po kući
    Posljednje uređivanje od laura_001 : 03.11.2011. at 14:44

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nikad ništa bolje i zahvalnije za čišćenje od čupavog tepiha nisam srela. Moj je nekakav tamno-krem/ smeđ, debelih gustih niti, nimalo nije osjetljiv. Imam dobar usisavač, no djeca se po njemu valjaju i igraju se, mogao bi unatoč usisavaču izgledati užasno da te čupave niti nekom čarolijom nekako ne prekriju sve te gluposti.
    I još nijedna nije otpala (imamo ga više od 2 godine).
    No, mi smo ga kupili jedinom prilikom kad smo bili u bosanskoj "Arizoni" pa smo taj ogroman tepih platili manje od 600 kuna, onakav kakav je kod nas otprilike 2000.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pardon, sad vidim da su još i poskupili u našim dućanima. Moj još izgleda ko da je nov, stalno se divim kako je to dobar izum.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •